Skillnaden mellan pannkakor och pikeletsPannkakor vs pikelets

Pannkakor är en av de mest favorit frukost genom tiderna i Amerika och äts varm tillsammans med en andra toppning. Barn och vuxna njuta lika pannkakor, och det finns många pannkaka kedjor i Amerika som tjänar alla typer av pannkakor som man kan föreställa sig. Pikelets liknar pannkakor i Amerika. De äts antingen varmt eller kallt i länder som Skottland, Australien och Nya Zeeland. De viktigaste ingredienser som används för pannkakor samt pikelets är densamma, vilket är mjöl, ägg och mjölk, men texturen, storlek och utseende av pannkakor är något annorlunda från pikelets.

pannkakor
Pannkakor är gjorda av mjöl, mjölk och ägg; de är platta, tunna och rund i formen. De kokas i en stekpanna eller het grillpanna. Mestadels de är snabba bröd, men ibland, beroende på recept, är smeten fermenterad eller jäst tog också. De är först kokas på en sida och sedan vänt.

Pannkakor serveras med en mängd olika saker. De serveras med frukt, sirap, sylt, choklad, chips och även kött. I första hand är pannkakor vara en frukost mat men kan serveras vid olika tider på dagen, beroende på den region där du bor. De kan antingen göras och serveras med pålägg eller fyllas med sylt, etc. pannkakor äts i en eller annan form över hela världen som i Tyskland, Kina, Storbritannien, etc.

Storleken av pannkakor kan variera från nästan 12 inches till 2 inches i diameter. Det finns många olika storlekar av pannkakor som silver dollar pannkaka som är mycket liten i diameter. Texturen i pannkaka är slät, och smeten är något rinnande. Det är inte mycket tung gång gjorde.pikelets
Pikelets är mindre än pannkakor och äts i länder som Nya Zeeland, Storbritannien, och Skottland. De är också tillverkade av mjölk, mjöl och ägg men deras smeten är tjockare än pannkakssmet. De är gjorda med ägg, själv stigande mjöl och mjölk. När gjort, de är tyngre i konsistensen än pannkakor. De är traditionellt 3-4 inches i diameter och stiger mer än pannkaka som är nästan platt.

Pikelets serveras vid olika tider på dagen, de kan ätas till frukost eller te tid. De är vanligtvis serveras kall. De serveras med honung, grädde, sylt, marmelad, hummus, lemon curd, Nutella, Vegemite, frukter, sirap, etc. När serveras med te på eftermiddagen, det serveras endast med smör.

Sammanfattning:

1. Pannkakor äts i Amerika, Frankrike, Tyskland, etc .; Pikelets äts i Skottland, Storbritannien, Nya Zeeland, Australien, etc.
2. pannkakor kan vara av olika storlekar från 12 inches i diameter till 2 inches; pikelets traditionellt 3-4 inches i diameter.
3. pannkakor serveras varma och vanligtvis vid frukost tid, även om avtjänade ändras beroende på regionen man bor i; pikelets serveras kall och morgonen te tid eller eftermiddag och ibland vid frukost också.
4. pannkakor serveras med en mängd toppings; pikelets serveras också med en mängd toppings, men på eftermiddagen endast med smör.