Skillnaden mellan vitlökspulver och vitlök saltVitlökspulver vs vitlök salt

Vi kan inte leva på den här planeten att äta livsmedel som är smaklös. Våra smaklökar skulle vara mindre funktionell om det inte vore för att smaka sötma, syrlighet, sälta, kryddighet och bitterhet av alla olika livsmedel vi äter. Livet är tråkigt att äta intetsägande mat.

Men tack vare de örter som väckts av de spanska och engelska utforskare, örter och kryddor delades ut över hela världen. Således, de livsmedel vi äter just nu är inte intetsägande smak utan mycket smakfullt och smaskiga tack vare dessa örter och kryddor.

Örter och kryddor just nu har kommit mycket långt. De flesta av de kryddor just nu är i pulverform som du kan köpa i snabbköpet. Detta är ett enklare sätt att blanda dem i stället för att hacka och mala dem själv.

Två mat kryddor som är ganska identisk på marknaden är nu vitlökspulver och vitlök salt. Även om båda är vitlök, vad kan vara skillnaden?Vitlökspulver pulveriseras vitlök. Hur är det gjort? Först är de vitlöksklyftor lämnas att torka. Sedan en gång torkat, dessa mals tills pulveriseras. Vitlökspulver sägs inte vara lika bra som äkta vitlök. Färsk vitlök sägs vara bättre än vitlökspulver. En annan sak är att inte alla vitlökspulver på marknaden består av ren vitlök så bättre kolla ingredienserna innan du köper en.

Vitlök salt, å andra sidan, är en annan form av mat krydda. Skillnaden mellan det från vitlökspulver är att vitlök salt består av torkad vitlök, bordssalt, och ett anti-sammanbakningsmedel. Den vanliga förhållandet mellan salt vitlök är tre delar koksalt och en del vitlök. Vitlök salt, precis som vitlökspulver, kan användas som ett substitut för vitlök.

Sammanfattning:

1. Vitlök pulver är en vitlök som torkas ut och marken tills den blir till pulver medan vitlök salt består av vitlök, salt, och en klumpförebyggande medel.