Skillnaden mellan öl och spritÖl vs. Liquor

Det finns en uppsjö av skillnaderna mellan varje typ av alkoholdryck: Öl, vin, sprit och många andra. För en, kan det finnas en skillnad i kalorivärde, dels kan det vara med sina alkoholstyrka. Men oavsett dessa skillnader, alkoholhaltiga drycker förblir mer eller mindre samma '' de gör du berusad till viss del, om inte mycket då en liten, som i fallet med öl och sprit.

Till att börja med, likörer är alkoholhaltiga drycker som har etanol. Dessa drycker utnyttjas genom processen av destillering, till skillnad från öl, som inte destillerats.

För dietentusiaster, är det viktigt att veta kalorivärdet för varje dryck som konsumeras. Kanske den vanligaste alkoholdryck runt om i världen är öl. Den har ett kaloriintervall som startar från 95-210 kalorier. Men detta är bara för regelbundna medelstora, 12 oz flaska drycker. Du kan bestämma att en viss öl innehåller mer kalorier genom att bara titta på dess färg. Mörkare och fylligare öl har oftast mer kalorier jämfört med de ljusare färgade sådana. Det 'är därför de heter' ljus 'ändå!

När det gäller sprit, kaloriförbrukningen blir bara högre. Liksom whisky, kan du bara föreställa sig att de flesta 1. 5 uns rom skott redan kan packa dig med cirka 125 kalorier. I detta sammanhang nyttjande vet att de flesta vätskor framställs genom att blanda dem med andra drycker, antingen med alkohol eller utan alkohol, och därför är deras totala kaloriförbrukningen kan vara lika bra som fördubblats i vissa fall. Ovanpå vilket så mycket som vad levern normalt kan hantera, omvandlar den lätt alkohol till acetat, som i sin tur först används av kroppen för energi. Problemet uppstår när du tar i för mycket alkohol, och kroppen kan inte omvandla dem till energi längre; därmed är de omedelbart lagras som fett.Moderlut inte bara toppen öl i termer av kalorier, men också i alkoholhalt. Detta ses bäst med följande populära sprit combo preparat. Scotch på stenarna sägs vara mer eller mindre densamma som att dricka 1. 5 ölflaskor. Dricka två öl är lika med att konsumera en Colada en Pi?. Dessutom kan en Long Island Iced Tea matcha den totala alkohol med 5-6 ölflaskor.

Totalt sett oavsett vilken typ av alkoholhaltig dryck du konsumerar, måste du vara ansvarig för dina egna handlingar.

1. Vätskor destilleras alkoholhaltiga drycker, medan öl fermenteras alkoholhaltiga drycker.
2. I allmänhet, likörer innehåller fler kalorier i motsats till vanliga öl.