Skillnaden mellan grillad kyckling och viktökning ChickenGrillad kyckling vs Sizzler Kyckling

Grillad kyckling är beredd på en grill spis, eller på bara en vanlig grill över kol. Det inte finns någon olja som behövs, eftersom det är endast marinerad med några kryddor, och placerades över spisen. Viktökning kyckling emellertid framställes i en oljad panna. Något om grillad kyckling är, att de flesta av smaker är väl förde ut, eftersom det inte bränns i en kastrull.

Du behöver mycket få ingredienser för att förbereda en grillad kyckling. Naturligtvis är den viktigaste ingrediensen hönan själv, och du kan använda antingen kyckling kotletter tunna skivor, eller skinn kycklingbröst med ben borttagna. Först måste du marinera kycklingen genom att placera den i en behållare, företrädesvis en som har ett lock för att täcka det, och sedan lägga till marinaden i ditt val. Placera locket tätt över behållaren och förvara den i kylskåpet i några timmar. Denna process alows kycklingen att bli anbud, och absorbera marinaden. Du kan låta kyckling marinad under några timmar, eller ens över natten, för bästa resultat innan du tar bort den.

När du äntligen får kycklingen från kylskåpet, bör du låta den återgå till rumstemperatur innan den placeras på grillen. Du kan nu grilla kyckling på en grill spis eller grillpanna. Hursomhelst, grilla kyckling på båda sidor tills knaprigt bruna. Eftersom kycklingen är tunt skuren kommer koka ganska snabbt. Vad du don 't vill göra, är att steka den med fett, eftersom grillning kommer att behålla en sund beredningen av kyckling. När kycklingen är så krispiga som du vill att det, servera med kokt grönsaker eller sallad, beroende på personliga preferenser .

För kyckling viktökning, behöver du fler ingredienser än grillad kyckling. I grund och botten behöver du benfria kycklingbröst, ingefära och vitlök pastor, några finhackad lök, korianderblad, chili, peppar, salt och vinäger. Du måste också jernplåtar, och naturligtvis olja.Börja med att platta kycklingbrösten genom att slå dem med en pall. Sätta kycklingen i en behållare, och tillsätt alla ingredienser utom oljan. Blanda ingredienserna med kycklingen, och låt marinera i några timmar (två eller tre). Du kommer då att placera kycklingen i en uppvärmd panna, insmorda med olja, och använda hög värme för att laga mat. Du måste hålla vrida kycklingen så att det spelar ingen 't bränna på ena sidan. När det börjar bli brun, sänk värmen och fortsätta att koka tills det' s anbud.

Få viktökning plattan klar, genom att värma den, och placera den på träbricka med smort smör på järnplåt. Lägg sedan kyckling på järnplåt och tjäna (det kommer att göra ett fräsande ljud på grund av smör).

Sammanfattning:
Grillad kyckling tillagas över öppen eld, medan viktökning kyckling tillagas i en stekpanna.
Grillad kyckling kräver endast marinering, medan viktökning kyckling kräver många ingredienser.
Grillad kyckling är friskare än viktökning kyckling, eftersom ingen olja används för att laga grillad kyckling.