Skillnaden mellan mjöl och själv stigande mjöl Mjöl vs Själv stigande mjöl

Det finns många typer av mjöl som finns tillgängliga på marknaden. Var och en har ett annat syfte. Använda en för andra kan leda till ofärdiga, råa, eller riktigt hårt, oätliga slutprodukter. Dessa kan bytas ut under vissa omständigheter bara genom att lägga till en liten bit eller utelämna ett par saker. Alla mjöl har några proteinhalt och vissa kolhydrater. För knaprig och sega bröd, behövs mer proteinhalt, och för mjukare, anbud produkter som kakor och tårtor är mer kolhydratinnehåll krävs.

Mjöl
Mjöl är av många typer:

Alla ändamål mjöl har proteininnehåll som är genomsnittliga. Det är mycket mångsidig och kan användas för bakning bröd samt kakor. Det kallas 'alla ändamål mjöl' eftersom det anses vara ett flera. Det är bäst lämpad att baka pizzabottnar och olika typer av bröd. Människor som inte är professionella bagare använder mjöl för att baka kakor också, vilket är något hårdare än kakor bakade av kakan mjöl. Mjöl kan förvaras i upp till ett helt år om den förvaras i behållare som är lufttät.
Blekt mjöl och kaka flour- tårta och blekt mjöl används för att baka kakor, som måste vara mjuk och anbud. De har en låg proteinhalt och hög kolhydrathalt. Den blekta mjölet är klorerat. Orsaken till detta är att göra kakan set snabbare och att fördela fettet jämnt. Den tillsatta klor gör mjölet surt. Kakor, som är gjorda av detta mjöl, stiga väl och ställa snabbare. Den blekta mjölet ser vit på grund av klor tillsätts till den.

Själv stigande mjöl
Den själv stigande mjöl har en jäsningsmedel också salt och bakpulver tillsätts till den. Den jämna närvaron av dessa ingredienser ger bakade produkten en hiss, som är mycket trevligt. Själv stigande mjöl kan göras hemma genom att blanda en kopp mjöl,? tsk salter, och en? tsk bakpulver. Det viktigaste om hur du använder själv stigande mjöl för ett recept är att det ska användas korrekt. Det används för att baka scones, muffins och kakor. Den har lägre proteinhalt än mjöl.

Sammanfattning:1. Mjöl är av många typer beroende på proteininnehåll och kolhydratinnehållet:

Alla ändamål mjöl
Tårtmjöl
blekt mjöl
Själv stigande mjöl

2. Själv stigande mjöl är bara en typ av mjöl.

3. Själv stigande mjöl har kakor och tårtor medan förpackningar. Mjöl har inga jäsmedel. Det kan omvandlas till själv stigande mjöl hemma genom att tillsätta salt och bakpulver.
4. Själv stigande mjöl bör mätas noggrant under gräddningen. Mjöl bör också mätas, men en liten skillnad skadar inte receptet.
5. Själv stigande mjöl används för att baka scones, muffins och kex; mjöl används för att baka kakor och tårtor.