Skillnaden mellan svart och honung Locust TreesSvart vs Honey Locust Trees

Den svarta gräshoppor och honung gräshoppor finns träd som växer i varma klimat. Den svarta gräshoppor träd 's botaniska namn är Robinia pseudoacacia och honung gräshoppor trädet' s är Gleditsia triacanthos.

Den svarta johannes är också känd som den falska akacia eller gult johannes och det finns cirka 10 arter. Det finns omkring 12 arter? honung gräshoppor.

Den svarta gräshoppor träd växer snabbt och större än honung gräshoppor. Den svarta johannes når en höjd av omkring 25 till 30 meter med en diameter på en meter. Vissa äldre svart johannesbrödträd har varit kända för att växa till cirka 50 meter hög.

Medan den svarta gräshoppor träd är en infödd i sydöstra USA, är honung gräshoppor träd hemma i centrala östra regionen.Man kan också tala om för två träd isär genom att bara titta på barken. Den svarta gräshoppor 's bark är mörk i färgen med spår som liknar en sammanflätning rep. Honungen gräshoppor' s bark är brun eller grå till färgen och trädet har? klasar av törnen.

Både svart och honung gräshoppor har släta, tunna, blanka frökapslar. Men om man tittar på seedpod finns små skillnader. Den svarta johannes 's seedpods växa till en längd av två till fyra inches, medan seedpods av honungsjohannes växa till en längd av ca 12 till 14 inches.

Bladen är mycket olika. Den svarta gräshoppor har mycket enkel sammansatta blad där honung gräshoppor träd har bipinnate sammansatta blad. Nya blad också komma ut tidigare i honungen gräshoppor än den svarta gräshoppor.

Sammanfattning

Den svarta gräshoppor 's botaniska namn är Robinia pseudoacacia och honungen gräshoppor' s är Gleditsia triacanthos.

Den svarta johannes når en höjd av omkring 25 till 30 meter med en diameter på en metrer

Medan den svarta gräshoppor träd är en infödd i sydöstra USA, är honung gräshoppor träd hemma i centrala östra delen.

Den svarta gräshoppor 's bark är mörk i färgen med spår som liknar en sammanflätning rep. Honungen gräshoppor' s bark är brun eller grå färg och trädet har klasar av taggar.

Den svarta johannes 's frökapslar växa till en längd av två till fyra inches där seedpods av honungsjohannes växa till en längd av cirka 12 till 14 inches.