Skillnaden mellan Gurkor och pickles Gurkor vs Pickles

Vissa grönsaker smakar riktigt bra. Vissa grönsaker inte. Vissa har konsekventa och smakrika smaker, medan andra har en intetsägande och fruktansvärda smak. I 'pratar om gurkor och pickles. Men dessa inte smakar hemskt. Dessa är stora grönsaker för de smakar bra.

Gurkor och pickles är helt densamma. De har ingen skillnad, förutom att pickles har genomgått bearbetning av livsmedel som omfattar vissa livsmedels kryddor. Låt oss ta reda på.

Gurka är en växt som är medlem av jättepumpa familjen tillsammans med squash. Den har sitt ursprung i Indien och är nu odlas över hela världen. Det är en växt som kryper från marken och har vinstockar. Vinrankorna växer ur marken. Då är det blommor och växer in i en fullt utvecklad gurka. Gurka är cylindrisk och långsträckt form. Gurkor består av 90% vatten. Smaken av en gurka är något en vattnig smak med en skvätt en ljus melon smak. Gurkor används mest i sallader, särskilt vegetabiliska sallader. Detta kan också vara en form av aptitretare tillsammans med vinäger.

Pickles, å andra sidan, är också gurkor. Det är en kort sikt för inlagd gurka. I USA, Storbritannien och Australien, kallar dem pickles. Det är en gurka som betades i ättika eller saltlösning. Den kan också lämnas att jäsa med andra lösningar för en annan smak och sort. Det finns olika typer av pickles som produceras runt om i världen. Den första är gurka som är en typ av pickle som är liten och får jäsa i ättika. En annan är cornichon som är en fransk typ av pickle. Det är en liten gurka jäst i dragon plus vinäger. En annan är brined pickles som får jäsa endast med hjälp av salt. Detta ger en syrlig smak för dessa pickles. En annan är kosher dill i USA där pickles fermenteras i saltlake med tillsats av vitlök och dill ogräs. Det finns mer variation av pickles. Pickles används i sallader, i dressingar, i stoppning kycklingar, etc.Gurka är verkligen en bra typ av skörd som kan ätas vanligt eller brined att göra läckra och näringsrika pickles. Det tar bara en minimal ansträngning för att göra en maträtt av en gurka eller pickle.

Sammanfattning:

1. Gurka är en växt som gjorde 't har någon jäsning medan pickles är gurkor som genomgick betning.
2. Gurkor har en vanlig, vattnig smak medan pickles kan ha en bitter eftersmak.