Skillnaden mellan kokosmjölk och grädde av kokosKokosmjölk vs grädde Coconut

Kokosmjölk och grädde av kokos är lite förvirrande. Det är inte svårt att göra en skillnad mellan kokosmjölk och grädde av kokos, men det kan finnas vissa smärre förvirring mellan dem.

Det är lätt att skilja kokosmjölk från grädde av kokos genom att bara titta på den. Kokosmjölk är en tjock vätska, men inte så tjock som grädde av kokos. Kokosmjölk framställs av riven kokos. Mjölken produceras genom att koka en del av riven kokos med en del vatten. Mosa riven kokos producerar gräddan av kokos. Även känd som en sötad version av kokos grädde, är det starkt koncentrerad utan vatten närvarande. Cream av kokos, bör dock inte förväxlas med kokos grädde som det tidigare har tillsatt socker.

I det fall vätskan är vit och är nästan samma som ko 's mjölk, då finns det ingen tvekan om att det är kokosmjölk. Den kokosmjölk kan ersättas med ko' s-mjölk i vissa recept. Till skillnad från kokosmjölk, är grädde av kokos mycket tät och hård. Gräddan av kokos härdar snabbare än kokosmjölk. Gräddan av kokos används flitigt i asiatiska länder.

Även både kokosmjölk och grädde av kokos komma med fett, har tidigare en lägre fetthalt. I kokosmjölk, kan cirka 17 procent av fettet spåras medan grädde av kokos finns cirka 25 procent fetthalt. Även kokosmjölk och grädde av kokos har mättade fetter, de är friska som fettet blir lätt metaboliseras i kroppen.Burk eller flaska kokosmjölk kommer i olika kvaliteter. Dock kommer en topprankad kokosmjölk har ett lager av grädde på ytan när burken eller flaskan öppnas. När man talar om hälsofördelar, kokosmjölk och grädde av kokos erbjuder samma fördelar.

Sammanfattning:

1. Kokosmjölk är en tjock vätska, men inte så tjock som grädde av kokos.
2. Kokosmjölk framställs av riven kokos. Mjölken produceras genom att koka en del av riven kokos med en del vatten. Mosa riven kokos producerar gräddan av kokos.
3. Till skillnad från kokosmjölk, är grädde av kokos mycket tät och hård. Gräddan av kokos härdar snabbare än kokosmjölk.