Skillnaden mellan alfalfa och böngroddarAlfalfa vs böngroddar

Alfalfa och böngroddar är vegetabiliska fibrer som innehåller proteiner, vitaminer och andra näringsämnen som behövs för kroppen. Även alfalfa och böngroddar är hälsosamma livsmedel, de skiljer sig i många avseenden.

När man talar om skillnaden mellan alfalfa och böngroddar, de förstnämnda har gräs utseende med små lila blommor medan böngroddar är krämfärgad med en vit skott.

En spretande jordbruksgrödor som tillhör Pea familjen, alfalfa skördas precis som gräs eller hö. Blötläggning hela bönor i vatten ger Bean gro och de är normalt grodda rötter mungoböna.

När Böngroddar oftast konsumeras av människor, är alfalfa främst ges till boskap. Böngroddar, som mycket används i asiatiska rätter, konsumeras som rör frites, soppor och sallader. Alfalfa är manligt ses som en uttorkad tillägg i växtbaserade piller och te.

Till skillnad från Alfalfa bör Böngroddar måste ätas inom fyra till fem dagar efter köpet den.

I innehållet, alfalfa och böngroddar har mycket skillnad. Även både Alfalfa och böngroddar är fria från kolesterol och kommer i låga kalorier och de skiljer sig i sina näringsinnehållet. En kopp alfalfa innehåller 1. 32 gram protein, medan en kopp Bean gro innehåller tre gram ..

han proteininnehållet i en kopp Alfalfa är 1. 32 gram. Proteininnehållet i böngroddar är 3. 0 gram per kopp. Både alfalfa och böngroddar är hög i vitamin A, vitamin E, vitamin B, C-vitamin, aminosyror och antioxidanter. Utöver dessa, Aalfalfa groddar innehåller fytokemikalier.

Den största Alfalfa producenten är USA och den största producenten av Alfalfa är Asien.Sammanfattning

1. En spretande jordbruksgrödor som tillhör Pea familjen, alfalfa skördas precis som gräs eller hö. Blötläggning hela bönor i vatten ger Bean gro.

2. När Böngroddar oftast konsumeras av människor, är alfalfa främst ges till boskap.

3. Till skillnad från Alfalfa bör Böngroddar måste ätas inom fyra till fem dagar efter köpet den.

4. En kopp alfalfa innehåller 1. 32 gram protein, medan en kopp Bean gro innehåller tre gram.

5. Den största Alfalfa producenten är USA och den största producenten av Alfalfa är Asien.