Skillnaden mellan cake mjöl och bakverk MjölTårtmjöl? vs bakverk Mjöl

Vete kommer i hårda och mjuka sorter. Cake mjöl och bakverk mjöl kommer i vete sort. Både kakan mjöl och bakverk mjöl är mjuka strukturerad som producerar ett anbud deg.

En av de viktigaste skillnaderna mellan cake mjöl och bakverk mjöl är i proteinhalten. Kakan mjöl har mindre protein jämfört med bakverk mjöl. Dessutom tårta mjöl innehåller lägsta protein av alla mjöl. Kakan mjöl har protein från fem till åtta procent. Konditorivaror mjöl har åtta till nio procent av protein. När det gäller förekomsten av stärkelse, har kakan mjöl stärkelse.

Även texturen av kakan mjöl och bakverk mjöl är nästan densamma, kommer degen mjöl med en mer uttalad struktur.

Tårta mjöl anses bra för recept med hög socker-mjöl förhållanden. De livsmedel som framställts med tårta mjöl är osannolikt att kollapsa när de stiger. Pastry mjöl används mer för framställning av bakverk, muffins, kakor, kakor, och pajskal. Vid jämförelse med tårta mjöl, konditorivaror mjöl absorberar mindre vätska.Till skillnad från bakverk mjöl, är tårta mjöl klorerade och även blekt. Denna blekningsprocessen försvagar närvaron av proteiner som gör mjölet mer känsliga än konditorivaror mjöl.

När kakan mjöl ger en vit och ljusstark utseende recepten, ger konditorivaror mjöl en lätt konsistens.

Vid valet av de två mjöl, människor har sina egna val. Ibland kan en blandning av kakan mjöl och allrengöringsmedel mjöl används i stället för bakverk mjöl.

Sammanfattning
1. Cake mjöl har mindre protein jämfört med bakverk mjöl.
2. Cake mjöl har protein från fem till åtta procent. Pastry mjöl har åtta till nio procent av proteiner.
3. När det gäller förekomsten av stärkelse, har cake mjöl stärkelse.
4. Cake mjöl anses vara god för recept med hög socker-mjöl förhållanden. Pastry mjöl används mer för framställning av bakverk, muffins, kakor, kakor, och pajskal.
5. Till skillnad från bakverk mjöl, är tårta mjöl klorerade och även blekt.
6. Jämfört med tårta mjöl, konditorivaror mjöl absorberar mindre vätska.
7. När kakan mjöl ger en vit och ljusstark utseende recepten, ger konditorivaror mjöl en lätt konsistens.