Skillnaden mellan en holländsk ugn och en fransk OvenDutch Oven? mot? Franska Ugn

Är det någon skillnad mellan en holländsk ugn och en fransk ugn? Man kan inte komma över många skillnader mellan holländska ugnar och franska ugnar. Både den franska ugnen och holländska ugnen matlagning krukor används främst för långsam matlagning. Både den holländska ugnen och franska ugnen är lång, gjutjärn krukor med tättslutande lock. Båda ugnar används främst för stewing och braising.

Även gjutjärn används främst för framställning av franska och nederländska ugnar, aluminium och rostfritt stål används också. Den enda skillnaden som kan ses mellan de två ugnar är att den franska Ugnen har en emaljbeläggning. Detta innebär att franska ugnar ibland kan fungera som non-stick kastruller. De franska ugnar också komma med invändiga designer färger som inte syns med holländska ugnar. Både den franska och holländska ugnar placeras på spishäll för matlagning.

När man tittar på historien av holländska ugnar, är ingen säker på hur begreppet härrör. En teori säger att namnet härrör efter de holländska resenärer som säljs gjutjärn krukor. En annan teori säger att namnet är relaterad till den speciella metod för gjutning järn designad av den holländska. Ännu en teori säger att namnet härrör efter det nederländska folket bosatte sig i Pennsylvania. Den franska ugnen därför kallas fransmän har utformat det.Så vad är skillnaden mellan en fransk och holländsk ugn? Bortsett från emaljbeläggningen och den inre design som den franska ugnen har, finns det knappast någon skillnad mellan de två ugnar.

Sammanfattning:

Både den franska ugnen och holländska ugnen matlagning krukor används främst för långsam matlagning.
Både den holländska ugnen och franska ugnen är lång, gjutjärn krukor med tättslutande lock.
Den enda skillnaden som kan ses mellan de två ugnar är att den franska Ugnen har en emaljbeläggning. Detta innebär att franska ugnar ibland kan fungera som non-stick kastruller.
De franska ugnar också komma med invändiga designer färger som inte syns i holländska ugnar.
En teori säger att namnet 'holländska ugn' härleddes efter de holländska resenärer som säljs gjutjärn krukor. En annan teori säger att namnet är relaterad till den speciella metod för gjutning järn designad av den holländska. Ännu en teori säger att namnet härrör efter det nederländska folket bosatte sig i Pennsylvania.