Skillnaden mellan Baby doll och NattlinneBaby doll vs Nattlinne

Fler och fler kvinnor nu föredrar att använda en speciell typ av plagg när de sover. Annat än att bära samma gamla vanliga hem kläder för sömn, kvinnor använder nighties och babydockor för att underlätta, komfort, och även för mer estetiska skäl. Men hur dessa två populära nattplagg skiljer sig från varandra?

För det första 'är den babydoll. Det är en typ av nattlinne plagg populariserades av den klassiska 1956 svart komedi som hade rätt' Baby Doll. 'Idag har detta plagg utvecklats till att bli mer erotisk ut än någonsin vilket gör det verkar vara någon form av underkläder, eftersom det utsätter helt kvinnans 'ben och kan även medvetet utsätta bröstområdet. I detta sammanhang är många babydockor idag trimmas med speciella band, pälsar och volanger.

Dessutom 'omfattar s kjol en' en baby doll s höfter och typiskt skräddarsys med hjälp av se-genom kläder material. Dess nedre halv del ser ut som en minikjol. Barnet dockan är bäst slitna med en matchande plagg som bidrar till dess allmänna överklagande. Många babydockor idag är redan sålda tillsammans med kompletterande trosor. Inte överraskande, men många har använt baby dockor för andra tillfällen som parter.För det andra, nighties inte är alltför långt borta från baby dockor i form av utseende. Även känd som en nattlinne eller nattlinne, nighties är oftast kortare version av traditionella nattlinnen. Dessa är ofta gjorda av ljus se igenom kläder men verkar vara lösare än baby dockor. Nylon, bomull, satin, och silke är populära tyg val för nighties. Vissa nighties kvar på höft längd medan resten kan nå så lågt som golvnivå. Icke desto mindre standard nighties har fållar som når knähöjd. Dessutom är de flesta nighties tydligt utformade, men numera vissa variationer prydd med komplicerade broderi och snörning nertill eller byst område. Detta är förmodligen en av anledningarna till nighties lätt förväxlas med baby dockor.

Sammanfattning:

1. De flesta baby dockor är mer sexiga utseende än nighties. De är kortare plagg med fållar som ligger över övre delen av låret nivå. Nighties, även om vissa är i höftlängd, kan gå så långt som golvet längd.
2. De flesta baby dockor har mer intrikata mönster eller utsmyckningar. De typiska nighties är vanligt utan spetsar, broderier, och andra liknande mönster.