Skillnaden mellan Elegant Slynig och Trashy SluttyElegant Slynig vs Trashy Slynig

När det gäller modekänsla, verkar en stil att vända huvuden numera C slampiga stil. Anledningen till att människor vill bära slampiga stil är att de vill se mer tilltalande för andra eller titta friare genom att bära sexiga eller snål kläder. Detta ger förmodligen dem en känsla av självkänsla och självförtroende, alldeles särskilt för det motsatta könet. Dessutom, 'slampiga' kan också gälla den person själv annan än sin modekänsla.

Det finns dock två typer av slampiga: en kallas elegant och den andra är trashy. Från själva orden, 'är faktiskt ingen anledning att förklara ytterligare bara för att avgöra deras skillnader eftersom de redan i namnen själva. Trots att en mycket subjektiv fråga, är elegant slampig' det eleganta 'medan trashy slampiga är helt enkelt' trashy. ' Även om det 'sa fin linje som drar skillnaden, det finns några allmänna kännetecken som skiljer de två.

Det 'är ingen tvekan om det, är elegant slutty mode synonymt med sipprar sex appeal i kombination med en bra mängd självförtroende. Du kan vara ännu slampiga elegant genom att bära minimala toppar med minikjolar eller jackor med sexiga jeans. De flesta av dessa passar perfekt till konturen av bärarens 'kropp. Även om eleganta, slampiga kvinnor bära dessa typer av kläder, de har fortfarande bättre fattning och är i allmänhet mer intelligenta än andra generiska, Slutty personer. När du vet hur man ska vara slampiga, du 'll förstå att du är elegant om människorna runt omkring dig säger att du ser elegant och fantastisk. Användningen av smink är också mycket minimal eller bara används när det är lämpligt (chic look).Du är den trashy typ om du har den typen av attityd som sticker ut från alla. Tyvärr, denna attityd lutar mer på negativa aspekten än de positiva som att vara alltför bekymmerslös eller öppen med sina liv eller känslor. När det gäller mode, desto mindre kläder används, sexigare de känner om sig själva. Man kan lätt få en trashy, slampig mode känsla genom att bära den kortaste av alla mikro shorts. Se igenom toppar som gör att du ser ut som om du 're inte bär något är också en vanlig, trashy, mode uttalande. Dessutom har de flesta av dessa kvinnor inte bära underkläder eftersom de är mer exploaterande och äventyrligt när det gäller sex.

Sammanfattning:

1. Elegant, slampiga kvinnor är de som är kända för hur de bär sig med snål klädsel.
2. Trashy, slampiga kvinnor är de som redovisas på hur diminutiv eller snål deras attires har blivit.
3. Elegant slampiga vanligen i samband med rättvis användning av makeup för att uppnå en chic look medan trashy slampiga går hand i hand med en överdriven användning av kosmetika.