Skillnaden mellan Tuxedo och BlazerSmoking vs Blazer

Smoking och jackor är jackor som bärs för formella och informella funktioner.

En kavaj är bara en jacka som är mer slitna som en ledig klädsel. En kavaj används ibland som en synonym för kavaj eller segling jacka. En kavaj liknar vanligen en kostym med metall knappar och påsydda fickor.

Smoking finns i olika typer och är slitna enligt situationen. En enkelknäppt
smoking är mindre formella typ av smoking. Den dubbelknäppt smoking bärs under mer formella funktioner. Sedan finns det dagtid smoking som är mer mörkgrå färg än svart. Hur som helst, är den viktigaste egenskapen hos en smoking den svarta färgen.

Blazers är i allmänhet bärs med andra kläder som öppen hals pikétröjor eller en skjorta och slips. Bland jackor, dubbelknäppt, är klassiskt skuren marinblå jacka med marin-stil knappar de mest populära. Dessa jackor, som är mycket populär i Storbritannien och Nordamerika, i allmänhet bäras under affärsmöten. Vissa skolor i samväldet har också jackor som skoluniformer.En smoking kommer i allmänhet med en knapp, men nu denna konvention har brutits och färgerna kommer med fler knappar. Smoking också komma med spetsiga slagen. Vissa säger att smoking först var avsedd för den brittiska kung Edward VII. Vissa andra säger att amerikanska Pierre Lorillard IV (New York City) hade ritat den här klänningen. Blazers har sitt ursprung i de 'röda jackor' av Lady Margaret Boat Club som var roddklubben i St. John 's College, Cambridge. Det sägs också att de jackor fick sitt namn från HMS Blazer, klänningen bärs av besättningen på HMS Blazer.

Sammanfattning:

1. En kavaj är bara en jacka som är mer slitna som en ledig klädsel. En kavaj används ibland som en synonym för kavaj eller segling jacka.
2. smokingar finns i olika typer och bärs enligt situationen.
3. En enkelknäppt smoking är mindre formella typ av smoking. Den dubbelknäppt smoking bärs under mer formella funktioner.
4. En kavaj liknar vanligen en kostym med metall knappar och påsydda fickor. Den viktigaste egenskapen hos en smoking är den svarta färgen.
5. smoking kommer i allmänhet med en knapp, men nu denna konvention har brutits och färgerna kommer med fler knappar. Smoking också komma med spetsiga slagen.