Skillnaden mellan Louis Vuitton och LouboutinLouis Vuitton vs Louboutin

Louis Vuitton och Louboutin är världsberömda designers som är kända för sina skor och väskor. Även om både varumärkena har skor och väskor, är Louboutin känd för sin höga klack skor och Louis Vuitton är känd för sina klassiska väskor.

Även Louis Vuitton har vågat sig in skor, har de koncentrerat sig mer på väskor, handväskor och accessoarer. Louis Vuitton väskor är trendigt och är unik i sig. Louis Vuitton väskor kommer med ett serienummer som är dold i sömmen. De är gjorda av ett kontinuerligt stycke av läder, som går från en sida till den andra. En annan funktion av dessa påsar är att handtagen blir mörkare med tiden. När man tittar på stygnen kommer den verkliga Louis Vuitton komma med rena och konsekvent stygn. Gul tråd används i reala Louis Vuitton produkter. Dragkedjan dra i verkliga Louis Vuitton blir tungt med en 'LV' symbol.

Louboutin har dess födelse i Frankrike 1964. Louboutin påsar anses också vara en klass och oftast uppbyggda kring en sko. Påsarna finns i olika färger och former. Dessa påsar kan komma med guld tonade eller silver tonas bandkedjor. Dessa påsar kan komma i olika karosstyper som svart, leopard spotted, eller svullet.

När man talar om skor, har Louboutin ett försprång framför Louis Vuitton. Den eleganta hög klack Louboutin skor är mer föredragna än de skor som kommer från Louis Vuitton. . Louboutin 'high-end skor för kvinnor är så populärt att det har blivit ett mode att bära dem Den skimrande röda lack är en underskrift av Louboutin skor Dessa skor finns i olika stilar som,. Korta stövlar, höga klackar, mini klackar och extremt höga klackar.Skorna från Louis Vuitton kommer också i bra läder men är inte lika hög klack som i Louboutin. Louis Vuitton har sin signatur 'LV' inbäddad i alla sina produkter. Trinidad spänne rem, loafers, gymnastikskor, Marbella sandaler, och ballerina är några av de skor som kommer från LV.

Sammanfattning:

1. Louboutin är känd för sin höga klack skor, och Louis Vuitton är känd för sina klassiska väskor.
2. Louis Vuitton väskor kommer med ett serienummer som är dold i sömmen. De är gjorda av ett kontinuerligt stycke av läder.
3. Louis Vuitton kommer med rena och konsekvent stygn. Gul tråd används i reala Louis Vuitton produkter.
4. Louboutin påsar finns i olika färger och former. Dessa påsar kan komma med guld tonade eller silver tonas bandkedjor. Dessa påsar kan komma i olika karosstyper som svart, leopard spotted, eller svullet.
5. Den eleganta hög klack Louboutin skor är mer föredragna än de skor som kommer från Louis Vuitton.