Skillnaden mellan vit och Diamond WhiteVit vs. Diamond vit

Vit, trots dess totala brist på färg, kan vara förvånansvärt komplex. Varför? Det 'är helt enkelt på grund av att det blir mer eller mindre vit när den placeras bredvid en annan vit. Till exempel, ett ägg, enbart ses med blotta ögat, förefaller vara vit. Men när de placeras på en pool av stärkelse, där' skulle vara en bra chans att det verkar vara något annat än den 'starkness' av stärkelse, förmodligen något som off-white, ecru eller grädde, eller elfenben. Nu svårare delen skulle vara vita variationer som på något sätt fångas i mellan, som diamant vit. Det 'är ofta misstas för att vara densamma som dess omedelbara grann- vit (kritvita), men när faktorer som utomhus, inomhusbelysning, och många andra kastas in i bilden, deras olikheter uppenbar.
De olikheter mellan vitt och diamant vit råkar roll kraftigt i valet av bröllopsklänningar. Det har varit brukligt för brudar att vara i en uppblandat vit klänning under bröllop. I de flesta traditioner, vit tros vara en symbol för renhet och kyskhet. Även om en sådan symbolik har förlorat mycket av sin relevans i dagens 'samhälle, en del kvinnor fortfarande tycker att det är oacceptabelt att vara klädd i något annat än denna traditionella begreppet vitt på deras stora dag. Medan vissa väljer en liten twist till det som i fallet av diamant vitt.
När det gäller starkness eller renhet, skulle vita vara den ultimata. Det är ljust, orörd av alla nyanser. Diamond vit, ISN 't som namnet skulle suggest- skimrande och nästan genomskinliga. I själva verket har det en minimal touch av elfenben till det, ge det en varmare, mjukare intryck. Skuggan av elfenben är knappt märkbar i diamant vit, att man kunde tro att det som ren vit ändå. Shades, dock varierar från tillverkare till tillverkare. de kan också visas på olika sätt beroende på material eller tyg.
Vitt kan vara för aktern. Denna fastighet ofta överväldigar och ibland bokstavligen överglänser invecklade klänningen, vilket gör det ser platt och tråkig. Omvänt ger diamant vit ut en subtil glöd utan att löpa risken att det ser färgade eller gammal. Dessutom, broderade och Lacey detaljer verkar mer levande än diamant vit. Den har en mildare benutrymme för starkare detaljer som pärlor, kristaller och satin bitar.
De flesta mode experter rekommenderar vitt på dem med oliv, solbränna, eller mörk hy, medan skuggan av diamant vit för dem med rättvisare, blekare hud.
Vanligtvis ser diamant vit bättre på bilder jämfört med vit. I själva verket de flesta fotografer föredrar den förra. Vit tenderar att studsa tillbaka en bländande utstrålning speciellt med utomhus bakgrund. Det kan ibland se blåaktiga inomhus, i synnerhet under kraftig lysrörsbelysning. Det är av denna anledning som det har sannolikheten för att titta mindre elegant, ibland billig. Diamant vit 't springa mycket av dessa risker. Den har en lätt beröring av gult till det, som behåller sin elegans. Dessutom ser det mer naturligt och varmt. Diamant vit konsekvent smickrande både inomhus och utomhus.
SammanfattningWhite har flera nyanser och nyanser, inklusive vitt (stark), diamant vit, elfenben, benvitt, kräm eller ecru, etc.? Vit (stark) är den renaste, renare variation. Å andra sidan, är diamant vit en korsning mellan vitt och elfenben. Nyanser varierar från tillverkare till tillverkare

Vit kan överväldiga minut utsmyckning. Det ser ofta platt trots invecklade över det. Tvärtom kan diamant vit belysa dekorativa detaljer blandas med den.

 Vit går bra med oliv, solbränna och mörk hy, medan diamant vitt på bleka dem.