Skillnaden mellan Skinny Jeans och Slim JeansSkinny Jeans vs Slim Jeans

Byxor eller byxor är kläder som bärs på den nedre delen av kroppen, vanligtvis från midjan till ankeln med separat hölje för båda benen. De är gjorda av en mängd olika material, men de vanligaste är de som är gjorda med denim.

Denim byxor eller byxor kallas jeans. De gjordes ursprungligen för amerikanska armén och för arbetande människor eftersom de var mycket hållbara. Idag, människor från alla samhällsskikt, kön och åldersgrupper bära jeans. Jeans har flera olika stilar eller anfall.

Det är raka, koniska, bootcut, signalljus, mager, och smala jeans. Skinny och smala jeans är två av de mest populära stilar eller passar idag. De är gjorda av stretch denim tyg som överensstämmer med formen av kroppen.
Slim jeans är formpassning. Men medan det kramar kroppen, fortfarande har det utrymme för att göra det bekvämt att bära. Dess ben mönster kan vara något avsmalnande eller öppnar för en bredare bootcut öppning. Det är mönstrad på ett sådant sätt att den passar tätare vid sätets och låret som eliminerar uppkomsten av bagginess.

Även smala jeans är oftast gjorda av stretch denim, också kommer i tyger som är icke-stretch som bomull. Den har en fullständig främre öppning och mer utrymme för höfter och lår. Det är närmare en normal passform och är mycket bekväm att bära.Jeans, å andra sidan, har en nära avsmalnande ben mönster som konturer till kroppen. Den är gjord av en kombination av bomull denim och lycra eller spandex tyger samt stretch denim. Kombinationen gör att tyget att återgå till sitt vanliga tillstånd efter sträckning utan att ha utseendet av bagginess. Den är gjord på ett sådant sätt att den anpassar sig till kroppen 's kurvor eller form. Det håller fast som en andra hud, särskilt runt låret, knät och benet med en avsmalnande mönster. Det ger intrycket av längre ben och är fast på kroppen.

Båda jeans är formpassande, men smala jeans skärs smalare på låret hela vägen ner till benen medan smala jeans skärs ännu smalare än smala jeans från låret ner till benen gör att det ser smalare.

Sammanfattning:

1. Slim jeans är typer av jeans som är formpassande medan skinny jeans är typer av jeans som är mer formpassande än smala jeans.
2. Benet mönster av smala jeans är något avsmalnande eller bootcut medan benet mönster skinny jeans är nära avsmalnande.
3. Slim jeans passar hårdare på sätet och lår medan smala jeans passar tätt hela vägen från låret till benet.
4. Både smala jeans och smala jeans är gjorda av stretch denim tyg, men smala jeans kan göras från icke-stretch material medan skinny jeans kan göras från en kombination av stretchtyger.