Skillnaden mellan Elfenbens och gräddeElfenbens vs Cream

Ivory är bara en skugga av vit färg. Elfenben färg kallas alltså som den liknar färgen på lubb av elefanter. Vi känner alla vita färg och dess betydelse. Elfenben, som är den nya färgen trenden, har en svag nyans av grädde eller gul färg.

Tidigare fanns en tendens att gå efter vita bröllopsklänningar. Vit ansågs vara mer elegant när man går att binda äktenskapet. Men denna trend är varken mer eller människor föredrar elfenben eller krämfärgad brudklänning. Bruden och brudgummen föredrar elfenben till vitt som det skulle gå tillsammans med huden hy. Om vit klänning används, kan den visa upp blekhet.

Till skillnad från vit färg, kommer Ivory med en syn mörkare nyans. Det kan ha undertoner i beige, gul, guld och persika. Vid jämförelse med den vita färgen, är Elfenbens färg anses vara en varm färg.

Vit färg ofta inte kollidera med andra färgpaletter. Däremot kan Ivory färg gör en konflikt med några andra färger. Det har konstaterats att Elfenbens färgade klänningar inte stämmer överens med neon eller tropiska färger. Traditionell rosa, pastellfärger, lila färger och salvia greener gå bra med Ivory färger. Å andra sidan, är vit färg kända för att gå längs med nästan alla färger.

Även broderi och filigran arbete kan göras i vita klänningar, visar det mycket bättre i elfenbensfärgad klänning.

Fler och fler människor flyttar till Ivory färger än den traditionella vita färgen. De flesta människor anser Ivory färg som mer charmiga.

Sammanfattning1. Ivory färg kallas alltså som den liknar färgen på lubb av elefanter.

2. Tidigare fanns en tendens att gå efter vita bröllopsklänningar. Vit ansågs vara mer elegant när man går att binda äktenskapet. Men denna trend har förändrats och nu människor föredrar Ivory nyanser.

3. Bruden och brudgummen föredrar elfenben till vitt som det skulle gå tillsammans med huden hy. Om vit klänning används, kan den visa upp blekhet.

4. Till skillnad från vit färg, kommer Ivory med en syn mörkare nyans.

5. Även om broderi och filigran arbete kan göras i vita klänningar, visar det mycket bättre i elfenbensfärgad klänning.