Skillnaden mellan falska och Real Louis VuittonFake vs Real Louis Vuitton

Louis Vuitton är ett av de bästa märken som finns i påsar. Det är den mest eftertraktade märket på marknaden eftersom det kommer i kvalitetsläder och även i toppklass skönhet. Men problemet är att man kan komma över falska Louis Vuitton produkter. Hur kommer det sig att du vet vilken Louis Vuitton är äkta och falska? Låt oss titta på hur en falsk Louis Vuitton skiljer sig från en verklig Louis Vuitton.

Alla verkliga Louis Vuitton väskor kommer med ett serienummer som är dold i sömmen. Du kan inte märka någon serienummer i en falsk Louis Vuitton.

En verklig Louis Vuitton är tillverkad av ett kontinuerligt stycke av läder. Lädret går från en sida till den andra. En falsk Louis Vuitton kommer inte att ha en kontinuerlig ram. I verkliga Louis Vuitton produkter, kan man inte stött på några smutsiga spännen eller knappar medan en falsk Louis Vuitton har onödig spännen och knappar.

Real Louis Vuitton endast använder cowhideläder medan falska Louis Vuitton kan vara tillgängliga i billiga läder eller andra tyger. När du använder en verklig Louis Vuitton produkt kommer handtagen vända mörkare med tiden. Om detta inte sker, vad du köpte är en falsk Louis Vuitton.

När man tittar på stygnen kommer den verkliga Louis Vuitton komma med rena och konsekvent stygn. Gul tråd används i verkliga Louis Vuitton. Men om du ser fodret vara ojämn och inte i gult tråd, så har du blivit lurad eftersom det bara är en falsk Louis Vuitton.Dragkedjan dra i en verklig Louis Vuitton blir tungt med en 'LV' symbol. De flesta av de falska Louis Vuitton produkter inte kommer att ha en tung dragkedja pull och kommer inte att ha någon symbol. Den 'LV' monogram kommer i oregelbundna bruna linjer i guldfärgade bokstäver och blommönster. Den falska Louis Vuitton kommer endast att ha en solid färg mönster.
En verklig Louis Vuitton kommer att ha fyra platser för kort, Snäpplås Börs och en plånbok sektion. En falsk Louis Vuitton kan ha flera slitsar eller mindre slots.

Ett annat sätt att skilja mellan en verklig och falsk Louis Vuitton är genom att titta på priset. De riktiga kommer med ett högt pris. Och om en påse visar en låg prislapp, då är det en falsk.

Sammanfattning:

1. Alla verkliga Louis Vuitton väskor kommer med ett serienummer som är dold i sömmen.
2. Real Louis Vuitton produkter är tillverkade av ett sammanhängande stycke av läder.