Skillnaden mellan Black Boots och svart mocka stövlarBlack Boots vs Black Suede Boots

Att köpa svarta stövlar och svarta mockastövlar kan vara en tasking jobb, inte på grund av dilemmat att välja vad som är rätt typ av stövlar för dig är, men på grund av problem med att identifiera vad som är svart och vad som är svart mocka. Svarta stövlar och svarta mockastövlar är svåra att skilja från varandra. Men om du tittar på dem nära nog för att du 'd småningom märker subtila skillnader. De två har några distinkta texturer och egenskaper.

Främst är svarta stövlar i första hand av typisk läder. Detta material framställs genom att torka upp ett djur 'hud tills det toughens till den grad att hållbarheten. Men många tillverkare idag använder andra typer av annat än läder material. Svarta stövlar har blivit populära för många eftersom dessa kan gå bra med nästan någon typ eller färg på kläder. det betyder att du inte kommer att pressas mycket med din head-to-fot klädstil om du 're bär svarta stövlar som dina skor. Många använder också svarta stövlar under kalla och våta säsonger eftersom det ger extra komfort. Ovanpå detta, svarta stövlar sägs vara hårdare än andra skodon på grund av den fasta läderskiktet används.

Svarta mockastövlar, tvärtom, ser nästan likadana ut som de traditionella svarta stövlar. Det 'är bara det att de är beredda med hjälp av undersidans yta av djuret' s huden, inte den fasta skiktet. Liksom svarta stövlar, är materialet också härdat under värmen från solen.Till skillnad från den förra, men har svart mocka en mjukare, suddigare och finare känner till ytan eftersom den inte speglar utsidan hårdare läder. Som sådan, personer som bär svart mocka hitta skor att vara mer bekväm och lättare att röra sig i jämfört med att svarta stövlar. Detta är en av anledningarna till svarta mockastövlar är generellt prissatta mycket högre än den andra. Emellertid är den enda nackdelen för svart mocka närvaron av porer. På grund av sådana, vätskor, smuts och andra element kan lätt gå sönder in i materialet som leder till tidig död av materialet.

Sammanfattning:

1. Svarta mockastövlar framställes med användning undersidans yta av djuret 'hud.
2. Svart mockastövlar har en suddigare, finare och mjukare känsla än svarta stövlar.
3. Svarta mockastövlar är mer bekväm när den används jämfört med svarta stövlar.