Skillnaden mellan EMU Stingers och BronteEMU Stingers vs Bronte

Skor inte bara skyddar fötterna mot skada från omgivningen och andra faktorer, men det är också slitna för mode och förbättring. Det finns ingen som går ut ur sitt hem utan att bära någon form av skor.
Det finns många typer av skodon som bärs av de flesta individer. De är gjorda med olika material, såsom; tyg, läder, plast, gummi, trä, jute, och metall. De kommer också i olika stilar, färger och mönster.
Den vanligaste skor är strumpor, tofflor, sandaler, skor och stövlar. Stövlar omfatta inte bara foten utan även fotleden och kan sträcka sig upp till knäet och höften. Kängor som är avsedda för användning i vatten, snö eller lera görs med läder, duk, eller gummi. Kängor som bärs för mode är gjorda med en mängd olika material som inkluderar; läder, gummi, trä och djurhår eller hud som alligator, ko, buffel, get, känguru, ödla, orm, krokodil, struts, haj, stingrocka, och får.

I Australien är EMU en av de ledande tillverkarna av stövlar som görs med hud och hår eller ull av får. Företagets 's stövlar är välkända över hela världen och bärs av kändisar. Två av de mest populära mönster är EMU Stinger och EMU Bronte.
EMU Stinger är gjord av fårskinn och är mycket bekväm att bära, att hålla fötterna varma på vintern och svalt på sommaren. Bortsett från bekvämligheten den erbjuder användarna är EMU Stinger mycket modern och är av högsta kvalitet. Den är tillverkad av massivt fårskinn inifrån och ut så det är mer hållbart och bekvämt men lite dyrare än de andra stilar som görs med andra material, såsom mocka på utsidan.
EMU Bronte, å andra sidan, är tillverkad med merinoull och finns i tre färger och flera färger. Bortsett från bekvämligheten det ger, tar bort det 70% av fukt från fötterna lämnar dem färsk och torkad. Det är också lite billigare än Stinger. De flesta EMU stövlar är utformade för komfort och för att hålla fötterna torra och varma under vintern och torr och sval under sommaren även om bäraren inte använder några strumpor. Oavsett vilken stil du väljer, är du säker på god kvalitet och komfort.
Sammanfattning:1. EMU Stinger är en australisk gjorde par stövlar som görs med fast fårskinn medan EMU Bronte är en australisk gjorde par stövlar som görs med Merino fårull.
2. EMU Stinger är dyrare medan EMU Bronte är billigare.
3. EMU Stinger görs med fårskinn inifrån och ut medan EMU Bronte görs med andra material.
4. Både EMU Stinger och EMU Bronte stövlar är utformade för maximal komfort och torrhet; hålla fötterna torra och varma på vintern och torrt och svalt på sommaren.