Skillnaden mellan Active och Sport Active vs Sportkläder

Active och sportkläder är två olika typer av kläder för en aktiv livsstil. 'Sport' avser kläder som utformats speciellt för sportändamål, och 'active' avser klädsel eller kläder designade för att övergå från träningskläder till fritidskläder.

active
Active hänvisar till kläder eller kläder som ger stil tillsammans med komfort och med funktion och består av hållbara material. Kläder som parkas, tröjor, byxor i tyger som velour, och besättning hals fleecetröjor. Dessa kläder och stilar tjäna syftet att först utöva och sedan mycket bekvämt och elegant övergång till ledig klädsel där stilar, tyger, och skär av kläder gel med människor mingel i en avslappnad samhälle. Folk som älskar att tillbringa en hel del tid utomhus leva ett aktivt liv föredrar att vara ledigt klädd i active som håller dem bekväma och funktionella tillsammans med att vara snygg. Active ingår också accessoarer och skor av många sorter.

sportkläder
Sportswears är kläder, skor och accessoarer som är särskilt utformade för idrottsändamål. Det måste ha vissa funktioner, termiska egenskaper, komfort, hållbarhet, specifik vikt, och många andra egenskaper för att passa olika sporter. För simning, kan kläderna ha olika material. Många kläder har vattenavvisande egenskaper. Vissa har spandex för att göra dem sträcka med kroppen; vissa har termiska egenskaper som de behöver för att hålla kroppen av sport personen varm i kalla situationer och sval i varma situationer. Således flexibilitet, stil och material är inte lika varierande som active kläder.Den sportutrustning ingår också i sportkläder. Till exempel, utbildare, hjälmar, amerikansk fotboll rustning för kroppen är också en del av sportkläder. Sports inkluderar: pikétröjor, trikåer, våtdräkter, sportbehå, etc. Den huvudsakliga funktionen för sport är att specifikt passa en viss idrott tillsammans med sin skyddsutrustning. Ibland vissa sport fungera som en enhetlig till speciella idrottsgrenar. Till exempel, är ett sportkläder för kampsporter som karate skiljer sig mycket från alla andra kläder.

Sammanfattning:

1. Active kläder är kläder som tjänar syftet med ett aktivt liv blandas med en avslappnad socialt liv. De kan användas för att utöva och sedan övergår i en fritidskläder. Sports är sport specifika. En särskild sport kräver en viss typ av redskap och kläder.