Skillnaden mellan Emo och IndieEmo vs Indie

Emo och Indie är båda relaterade till mode och livsstil. Även om båda termerna representerar modern mode, Emo och Indie är olika på många sätt.

Emo främst identifieras genom kläder och stil av makeup. Ordet är i grunden hänför sig till känslor. Å andra sidan, är Indie mer relaterade till en genre av musik. Ordet är i grunden identifieras med oberoende.

En av de viktigaste skillnaderna som kan ses är att Emo människor är de som är i deras 20 's och Indie människor är äldre än 20' s.

Först av allt, talar om Emo, de identifieras genom sin karaktär, frisyr, klänning och piercingar. När man talar om deras personligheter, den Emos är lite hardcore. Dessa människor försöker att se annorlunda ut än vad de egentligen är. Emo vuxna lider av känslomässiga konflikter.

De flesta Emo vuxna har sitt hår färgat svart. Tja, man kan också komma över Emos har en blandning av svarta och vita ränder eller ljusa röda strimmor i håret. Emo människor sopa oftast sitt hår över en del av deras ansikte, eller ner över ansiktet.

Emo vuxna också identifieras genom sin svarta dressing stil. De bär dessa svarta kläder för att visa upp sin hardcore karaktär. De kan också använda rosa ögonskugga. En annan funktion som är gemensam med Emo människor, är att de älskar flera piercingar, smycken och pärlor.

Nu talar om Indies, att de inte bära svart som Emos. Indies föredrar levande färger, som orange, grönt och gult.

Indie vuxna ses mer i T-shirts och jackor. När man talar om sin frisyr, Indie pojkar har rufsigt hår, och Indie flickor har vågigt hår.Till skillnad från Emos är Indies anses vara en allmänt glad mycket. De Indies vuxna är kända för att vara smart cyniker, och leva ett sparsam livsstil.

Sammanfattning:

1. Emo främst identifieras genom kläder och stil av makeup. Å andra sidan, är Indie mer relaterade till en genre av musik.

2. Indie är i grunden i samband med självständigheten. Emos är i grunden relaterade till känslor.

3. När man talar om deras personligheter, den Emos är lite hardcore. Å andra sidan, Indie människor älskar att alltid vara glad.

4. Till skillnad från Indien, Emo försöka se annorlunda ut än vad de egentligen är.