Skillnaden mellan Magnum och vanliga kondomerMagnum vs Regelbundna Kondomer

Det 'sa hel del surr mellan kondomstorlekar. Är det en fråga om personlig stolthet när män råkar köpa större storlek kondomer? Tja, i så mycket som detta kan vara fallet, är sanningen att vissa kondomer som heter annorlunda kan bara vara ett marknadsföringsknep. Ta till exempel skillnaden mellan en vanlig storlek kondom och magnum storlek som många undrar om det verkligen är en betydande skillnad. svaret C ja, det finns en skillnad, men inte att signifikant!

Främst finns det många typer av kondomer. Du kan klassificera dem beroende på vilken typ av material som används för att göra kondomen (latex, polyuretan, lammskinn och polyisopren), styrka / tjocklek (vanlig styrka, stark, extra stark), form (vanlig, fit-typ, och utsvängda, bland andra), och storlek (trim, perfekt passform, regelbunden, XL, XXL, och magnum).
Tekniskt sett magnum kondomer är bredare eller har större omkrets än vanliga kondomer. Det är ca 15% större i omkrets (bara mer eller mindre en cm) än vanliga kondomer. Med ordet 'omkrets' detta avser mätning av kondomen runt det (omkretsen). På grund av den här storleken, magnum kondomer är uppenbarligen lättare att passa in jämfört med vanliga kondomer.

Men skulle de flesta män som använder kondom är överens om att med hjälp av normalstora kondomer är mer än tillräckligt, och att välja magnum motsvarighet är precis som skryter indirekt vid kassan. I själva verket, vanliga kondomer är töjbara nog att det även kan passa hela armen. Denna töjbarhet ger normalstora kondomer sin åtsittande eller perfekt passform som är lagom för de flesta män. Och så, även om du verkar vara 'stor' nog för att motivera användningen av en magnum kondom, bör du först försöka använda vanlig kondom först eftersom, mest troligt, är det lika bra att gå. Bara övergå till magnum när en regelbunden och medelstora kondom känns alltför tätt som om det 's redan bromsande din orgel.Dessutom har det uppskattats att endast cirka 5% av hela den manliga befolkningen faktiskt skulle behöva använda magnum kondomer i syfte att använda en riktigt större storlek kondom som vann 't vara alltför snäv, smärtsam eller obekväm gång användes. Om resten av den manliga befolkningen kommer att använda magnum kondomer, är chansen att de kommer att ha kondomer glida iväg och kan oavsiktligt lämna dem bakom i deras partner 's hålighet under samlag.

Sammanfattning:

1. Magnum kondomer är bredare eller har en större omkrets jämfört med vanliga kondomer.
2. Magnum kondomer är bara för dem som verkligen har en exceptionellt stor orgel.