Skillnad mellan Män 's och kvinnor' solglasögonMän 's vs Women' s solglasögon

Solglasögon är skyddsglasögon som främst är avsedd för skydd av ögonen från UV-ljus och starkt solljus. De blev mycket populär på stränderna på 1940-talet, och sedan dess har utformats för kvinnor, män och barn. I modern tid, som klyftan mellan könen närmar sig nästan allt, solglasögon är också utformade i unisex mönster. Unisex mönster hänvisar till mönster som kan bäras av både män och kvinnor, men fortfarande finns det många märken som ger ett brett utbud av solglasögon exklusivt för män eller kvinnor och även barn.

Solglasögon är inte bara används för att skydda ögonen, De används också för att shoppa de kläder som bärs. De faller i kategorin tillbehör. Kvinnor, som vi alla vet, gillar att shoppa allting. Vissa har subtila smaker och vill passa in med andra, medan andra gillar att vara djärv och skiljer sig från andra, och solglasögon är det perfekta tillbehöret för att betona en person 'personlighet. Women' s solglasögon kommer i starka färger samt subtil, sofistikerad färger. Det är mycket vanligt att hitta kvinnor 'solglasögon i färger som rött, magenta, shock rosa, gul, orange. Det är ovanligt att en man skulle välja att bära solglasögon i dessa färger. Män gillar att bära grått, svarta och bruna. röd och marinblå ramar blir också populärt med killar.

Det finns många former som finns i solglasögon och människor i allmänhet väljer former som per den andel av solglasögon i ansiktet. Former som rektanglar och ovaler, cirkulära och teardrops är mycket vanliga. Det har visat sig att kvinnor gillar att bära stora ramar i dessa dagar. De former av kvinnor 'solglasögon ändras ofta beroende på modetrender, och det har visat sig att kvinnor väljer att följa kändis mode mer och gillar att bära stora ramar. Denna trend började främst av kändisar som kände sig säkrare med stora solglasögon som omfattas deras ögon helt för att undvika ögonkontakt och hålla sin identitet från att avslöjas. män föredrar solglasögon som inte är mycket stora. En av de mest populära solglasögon i alla tider är flygare stil för män som är mycket smal och har metallramar . de finns i ett fåtal storlekar, men ingen är överdimensionerad för att täcka nästan halva ansiktet.En annan sak som kan skilja mellan män 's och kvinnor' solglasögon är konsistens och accessorizing. Kvinnor 's solglasögon är dekorerade med juveler, gnistrar, pärlor, och ett stort utbud av mönster. Män, å andra sidan, inte gillar att bära solglasögon med så mycket accessorizing. Deras design kan vara fet, men de är minus utsmyckningar . Kvinnor har setts bära solglasögon med olika texturer och utskrifter som djur mönster, zebra, leopard, eller katt tryck, etc. Män troligen kan 't tänka att bära dem även med speciella kläder eller vid speciella tillfällen.

Sammanfattning: