Skillnaden mellan KRZR och RAZRKRZR vs. RAZR

Motorola RAZR var ett spel växlare när den släpptes. Det lekte en mycket elegant och elegant utseende på den tunnaste formfaktorn på den tiden. Den KRZR följde helt enkelt exempel på RAZR i en något modifierad form faktor, som kan vara lite mer tilltalande för vissa människor. RAZR är lite bred, och ser fyrkantig när den är stängd. Bredden kan vara lite problematiskt för dem som har petite händer, och som har svårt att nå knapparna på bortre sidan när du använder telefonen med en hand.

Den KRZR är smalare jämfört med RAZR, men för att det ska passa alla kretsarna i den smala ram, är KRZR lite längre och tjockare än RAZR. Detta gör det likna de vanligaste vikbara telefoner på marknaden. Trots detta, fortfarande bär det en hel del av de funktioner och ser på RAZR, inklusive metalliska knappsatsen utmärkt kamera och stora skärmen. Som en bieffekt av ändringen av bredden på KRZR är skärmen också betydligt mindre än den RAZR. Den större skärmen är mycket bättre när du tittar på video på din telefon.

En annan konstruktionsändring är flytten av volymknapparna från den övre halvan där skärmen är beläget, till den nedre halvan bredvid knappsatsen. Detta spelar ingen 't göra mycket av en skillnad när clamshell stängs, eftersom knapparna flyttas tillbaka bara av en bit. Men när clamshell är öppen, volymknapparna på KRZR är mer lättillgänglig att de av RAZR.

Vid slutet av dagen, valet mellan RAZR och KRZR ligger hos vilken storlek användaren är mer bekväm. De båda fungerar lika bra som mobiltelefoner, och även som musikspelare, med ett microSD-kort för musiklagring. Människor som är bekväm med större RAZR hittar den större skärmen att vara ett stort plus. För människor som inte gillar RAZR är KRZR ett mycket bra alternativ som behåller utseende och funktionalitet av RAZR.

Sammanfattning:1. KRZR är baserad på RAZR.

2. KRZR är smalare, men tjockare och längre än RAZR.

3. KRZR skärmen är mycket mindre jämfört med den för den RAZR.