Skillnaden mellan Elfenbens och ChampagneElfenbens vs Champagne

Både elfenben och champagne anses klassiska färger och mer föredras av brudar och brudgummen. Båda dessa färger ger en romantisk smak bröllop. Även om båda dessa färger är att föredra, de är olika på många sätt.

Medan Ivory färg är benvit, är champagne färgen lite gulaktig. Elfenben färg har likheter med Ivory, det beta av elefanter. Namnet på färgen själv har kommit från lubb själv. Champagne färgen kommer från färgen på drycken champagne självt.

Brudar och brudgummar väljer elfenben färg eftersom det återspeglar färgen på naturen i en dramatisk ton. Elfenben färg ger en nåd renhet och mjukhet. Ivory är mest föredraget som går för en vår bröllop eller en nedgång bröllop. Detta beror på att Ivory färg speglar den säsongs smak. Elfenben färg går också bra med rödhåriga och blondiner.

När man talar champagne färg, anses det vara mer konservativ. Champagne färg ger också en vintage känsla. En traditionell färg, är champagne mer elegant än Ivory.

Även om både färgerna blandas med andra färger, tändstickor champagne mer med andra färger. Champagne färg är mest föredragna för vinterbröllop eller kväll bröllop. Människor som gifter sig för andra gången föredrar champagne bröllopsklänningar.När elfenben färg har en gulaktig underton har champagne färg en rosa eller brunaktig underton. Vissa kvinnor tycker att elfenben färg kommer att göra dem ser sälg. Men de flesta av kvinnorna är inte främmande för att champagnefärger eftersom de har en touch av elegans.

Fler och fler människor vänder sig mot elfenben och champagne färger snarare än att gå för ren vit färg, som alltid betraktas som en brud färg.

Sammanfattning

1. Medan Elfenbens färg är benvit, är champagne färgen lite gulaktig.
2. Brudar och brudgummar väljer elfenben färg eftersom det återspeglar färgen på naturen i en dramatisk ton. Elfenben färg ger en nåd renhet och mjukhet.
3. Champagne färg anses vara mer konservativ. Champagne färg ger också en vintage känsla.
4. En traditionell färg, är champagne mer elegant än Ivory.
5. Elfenbens är mest föredraget som går för en vår bröllop eller en nedgång bröllop. Detta beror på att Ivory färg speglar den säsongs smak. Elfenben färg går också bra med rödhåriga och blondiner.