Skillnaden mellan Emo och SkaterEmo vs Skater

Emo hänvisar till en genre av rockmusik som är nära besläktad med punk. Medan både emo och åkare har sina rötter i punkmusik termerna emo och åkare beskriva närmare en viss typ av mode och livsstil som härmar åkare, punk (rock) musiker och emotionellt instabila tonåringar.

musik

Det utmärkande för emo musik är den akustiska gitarren. Endast melodier kommer att innehålla några elektriska gitarriff, med minimal distorsion, i stället för hård-lining power ackord. Det 'är inte ditt hårda kärna, heavy metal rock. Emo musik representerar känslor (emo C kort för emotionell).

Texter med starka känslor och känslor är kännetecknande för emo rockmusik. Sången är mer 'gnällig', med texter som fokuserar på 'kärlek gone bad', oförskämd eller betyder föräldrar, som vill bryta sig loss och andra tonårsfrågor ångest. Emo musik mestadels tilltalar tonåringar.
Denna typ av 'emo' musik har fått skulden för en del av de bisarra handlingar 'emo tonåringar', till exempel, titta på blodflödet från självförvållade nedskärningar på handlederna eller händerna är en av de mest kända scenerna i 'emo' världen (självskadande). En annan är en scen av 'heta emo tjejer' eller 'heta emo guys' kyssas. Dessutom är emo tonåringar ofta fruktade att ha självmordsbenägenhet.Å andra sidan, är skater vagga mycket nära din klassiska punk, som presenterar tunga elektrisk gitarr ackord med mycket trummor. Texterna här uttrycker mer disgruntlement mot 'anläggningar', snarare än ilska för föräldrar.

Mode och stil
Medan emo kan beskriva en genre av rockmusik, betraktas det som ett sätt att uttrycka sig själv genom en typ av kläder, skor och hår.
Långt hår på framsidan med spretigt hår på ryggen betraktas som en emotionell (emo) ser, slutade med 'emo fransar' eyeliners. Deras generiska färger anses vara svart och röd, med smala jeans, band t-shirts och converse skor. Detta de känner, är ett sätt som visar någon 'känslor utan att säga det i ord. Det är dock viktigt att notera att inte alla människor klär på det här sättet är emo.

Åkare som en mer casual look, klädd löstoppar, baggies och cargobyxor med converse eller skater skor. Emellertid har skater stil utvecklats till två separata distinkta stilar, lös passform och tight passform skater stilar. Den typiska skater stil är lös passning, bestående av stora t-skjortor och säckiga byxor (avslappnad look). Den tight passform stil består av snäva jeans med montering toppar. Detta har också en tröst aspekt till den, och därför har sett ett antal människor följer trenden.

Sammanfattning:
Emo är associerad med emotionella rockers, medan skater är associerad med skridsko-snowboardåkare.
Musik klokt, emo mer för tonåringar 'angst mot sina föräldrar, medan skater är anti-establishment.