Skillnad mellan Låga och Höga Män 's BriefsLåga vs Höga Män 's Briefs

Män 's trosor eller underkläder har genomgått en förändring under de senaste åren. I dag finns det många sorter eller stilar av trosor för män.

Trosor är en typ av män 's underkläder och ibland badkläder. Briefs stödja och skydda den manliga livet i många aktiviteter. Till skillnad från andra alternativ plagg kläder, som är boxaren stil, trosor är mer passform och bör vara bekväm med mannen' s kropp.
De flesta trosor görs med bomull för att kroppen området att andas och absorbera svett naturligt. Dessutom ger bomull en mjuk kudde. Bandet, som ligger högst upp på den korta, är elastisk.

De höga män 's kort är också känd som följande:. Hög-cut, full stiga, full-cut och traditionella Denna design ger en god täckning av en man' kropp område samt fullt stöd för den skinkor, rygg, och livet. Eftersom denna typ av kort lyfter skinkorna, män som bär denna typ har en smalare och tunnare utseende. Linningen av traditionella briefs sitter på bärarens midja.

Den traditionella snitt är också den vanliga typen av underkläder för vanligt legwear eller kläder som jeans, byxor och andra kläder. Midjebandet sitter på bärarens midja, och plagget slutar vid bäraren 's låret. Den är utformad för att användas för praktiska ändamål och mer avslappnad komfort.

Under tiden den låga trosor finns ytterligare typer av trosor som är populära idag. De låga trosor är resultatet av populariteten av låga jeans. Eftersom den traditionella kort kommer att synas och märkas iklädd ett par låga jeans, de låga trosor utformas och skapas för att dölja plagget från insyn och att maximera utseendet på jeans och buken av mannen.Låga trosor sitter precis ovanför höftbenet. Längden av tyg är också betydligt kortare än längden som används i vanliga underbyxor. Kostnaden av tyg avlägsnas för att uppnå den låga utseende och ändamål.

Både låga trosor och traditionella trosor kan köpas från kläder återförsäljare i många material och färger. Däremot kan traditionellt designade trosor förvandlas till låga underbyxor med hjälp av en symaskin och en liten sömnad skicklighet.

Sammanfattning:

1. Låga trosor och höga trosor finns två typer av trosor som bärs av män. De anses också vara underplagg som bärs under kläder för den nedre delen av kroppen.
2. Höga trosor kallas även traditionella snitt eller stiga, eller full-rise trosor Å andra sidan är låga trosor även kallad lågt hängande eller hipster stil.
3. Den största skillnaden mellan låga trosor och höga trosor är stil eller klippa, täckning, och syftet med underplagget. Traditionella trosor ge fullt stöd för underlivet, ryggen och skinkorna upp till midjan. 4. låga trosor ger samma stöd med undantag för området tillbaka.
5. Höga trosor bärs av praktiska skäl och under traditionell upphov kläder. Å andra sidan, är låga trosor utformade för lägre kroppen kläder.
6. Bandet av de höga trosor vilar på midjan eller över höftbenet, medan de låga trosor vila under höftben.
7. Höga trosor bärs av praktiska skäl, medan låga trosor bärs av estetiska skäl, mest för att visa upp de låga byxor eller jeans förutom att illustrera en man 's buken.