Skillnaden mellan kavaj och kostym JacketKavaj vs Suit Jacket

Många frågar om skillnaderna mellan idrott rockar och kavajer. Tja, är skillnaden faktiskt väldigt enkelt. Från själva namnet, du 'll redan har en aning om varför de två skiljer sig. Trots en del är fortfarande förbryllad med sina distinktioner. Det är förmodligen på grund av sin oroliga mode känsla av att matcha okända skikt eller jackor med byxor som hamna en komplett recept för skamfläck. Så hur skiljer de sig åt?

En sport päls är inte din vanliga båt jacka. Den levereras i en frodig matris med färgval och har flera ficklock och ibland fickor. Sporten pälsen var vanligen gjord för användning under oönskade jordbruksarbete och därigenom skapa en något rostig och modern jordiska utseende. Numera används det för många tillfälliga aktiviteter. Dessutom, sport rockar avvika från den konservativa styling som avbildas i rockar. Detta innebär att detta plagg har mer frihet i design och kan lätt göras för att vara lösare och generera en mer avslappnad känsla för bäraren. På grund av detta slag, behöver idrott rockar inte strikt överensstämmer med byxorna.

En kavaj, tvärtom, vanligen prydd med en matchande slips. Traditionellt anges tydligt som en rock, har kostymer tranporteras fickor och axelvaddar. De är också mer konservativ i stil som strikt håller sig till vissa dagens specifikationer. De flesta rockar anses högsta kvalitet är oftast matchas med lika häpnadsväckande byxor som kompletterar tyget och färgen på rockar. Beroende på skräddarsy teknik, dessa stämningar kan skapa form illusioner som kan komprimera eller förlänga en 'kropp. Kavajer beskrivs som' klädd för att döda. 'Detta beror på att de vanligtvis bärs under mer formella tillfällen att göra bäraren ser mer professionell och elegant.I termer av tyg, är det material som används för framställning av kavajer finare, vanligen tillverkade av ull. Dräkten Tyget är mjukt att beröra och har färre val i färger på grund av sin konservativa natur. De mest använda färgerna är de fasta, mörka nyanser. Däremot, sport rockar har fler färger som sträcker sig från ljusa nyanser till kamelhår färger och även ha dessa manchester mönster.

Sammanfattning:

1. Kavajer observera konservativ styling.
2. Kavajer har färre färgval än sport rockar.
3. Kavajer har en striktare matchning som ska följas med motsvarande byxor i motsats till den mer liberala matchningen av sport päls till sina byxor.
4. Kavajer använder en finare tygmaterial, normalt ull, och är mjukare än andra plagg.