Skillnaden mellan Sanita och DanskoSanita vs Dansko

De flesta människor blir förvirrade när de måste göra ett val mellan Sanita och Dansko träskor som de ser nästan identisk. Det har varit en hel del felaktig information om dessa två typer av skor som gör det svårt att göra ett val. Man kan säga att fram till 2007, både Sanita och Dansko var en.

Ett danskt företag, Sanita har varit när det gäller skotillverkning sedan 1907. Dansko är ett företag baserat i USA som också är i skobranschen.

Dansko var grossisten Sanita träskor för en mycket lång tid. De sålde Sanita träskor under deras namn. Men deras förhållande som varade i mer än 18 år avslutades 2007 och de skilda vägar. Med denna separation, började Sanita att sälja sina varumärken direkt i USA

Sanita träskor tillverkas i Europa, medan Dansko träskor kommer från Kina.Även de två har skilda vägar, är det verkligen svårt att göra en skillnad mellan dem. En skillnad som kan ses mellan de två skorna är att Dansko kommer med en bredare klack och bredare hälen hålighet. Det kommer också med bättre stötdämpning och en mjuk hålighet jämfört med Sanita träskor. Så, på sätt och vis, det kan sägas att Dansko skor är bekvämare än Sanita skor.

En annan skillnad är med antalet patent 0060240. Sanita skor kommer med patentnummer stämplat på den. Men Dansko skor inte har dessa patentnummer stämplat i sulor.

Sammanfattning:

Ett danskt företag, Sanita har varit när det gäller skotillverkning sedan 1907. Dansko är ett företag baserat i USA som också är i skobranschen.
En skillnad som kan ses mellan de två skorna är att Dansko sko kommer med en bredare klack och bredare hälen hålighet. Det kommer också med bättre stötdämpning och mjukare hålighet jämfört med Sanita träskor.
Sanita skor kommer med patentnummer stämplat på det, men Dansko skor inte har dessa patentnummer stämplat i sulor.
Sanita träskor tillverkas i Europa, medan Dansko träskor kommer från Kina.