Skillnaden mellan Thong och G StringThong vs G String

Kläder, men i grund och botten för att skydda män och kvinnor från externa element, används också för estetiska syften. I själva verket har det primära målet för kläder blivit suddig. Alla typer av plagg, från formella slitage till casual hus klädsel, nu har ett visst mått av mode känsla. I detta sammanhang, underkläder också har utvecklats från att bara vara ett tygstycke för att täcka könsorganen till en sexig plagg att locka provocerande ögonen på någon runt.

G-strängar och badskor delar ett liknande sätt känsla. Även om båda klassificeras som två olika typer av underkläder, kan de betraktas som ett stycke underkläder (sexy underplagg). Icke desto mindre, en del människor förväxla de två begreppen, och använder orden omväxlande, och detta borde 't vara fallet.

Frågan om var praxis att bära en g-string har sitt ursprung är inte så tydlig. Många infödda över hela världen har burit detta plagg i sin enklaste stil eller utformning. En g-string, ibland stavat som gee-sträng, är en mycket smal tygstycke, antingen av plast eller läder, och tjänar till att täcka eller hålla ett 's könsorgan. Passerar här plagg mellan skinkorna, och ses vara ansluten till ett band hålls runt midjan eller höfterna.

Remmen, å andra sidan, är en större term där g-strängar anses vara bara en av dess många rem klasser. När det gäller utseende, är en rem vanligen anses ha en bredare band eller klädkollektion. Detta betyder att tyget som körs i mitten av skinkorna är bredare än i G-strängar. Vanligtvis är det en eller flera inches bredare. Som nämnts, har det också en bredare kläder band som sveper runt höfterna. Omvänt är en g-string nästan alltid en sträng utseende. Det är mycket smalare än de remmar, och kan även presenteras som triangulär form, eller det kan framstå som ett brev T när tittade från baksidan.

Badskor, i allmänhet, är också tänkt att vara kraftigare än g-string. Ofta, är de gjorda av hård bomull, eller elastiska material som också är skiktade för att göra den tjockare och starkare. I detta sammanhang, är stringtrosor används sedan som ett stödunderplagg i idrott, liksom i fallet med aerobics, medan g-strängar är slitna för att lägga till sexighet, mest särskilt under bröllopsresor och liknande tillfällen.Sammanfattningsvis:

1. 'thongs' omfattar 'g-strings', för det är en större term än den senare.

2. Badskor är oftast bredare och tjockare, för att inte tala starkare än vanliga g-strängar.