Skillnaden mellan flip flops och sandaler? Flip flops? vs sandaler

Skor har skapats för att skydda fötterna mot miljön. Det har burits av människor sedan urminnes tider. Det används också för mode och utsmyckning och finns i olika stilar, mönster, material och typer.

Den levereras i läder, plast, gummi, trä, jute, metall och textilmaterial. Det finns många typer av skor. De vanligaste är: skor, stövlar, sandaler och flip flops. Både sandaler och flip flops är öppna typer av skor. De är båda vanligtvis används utomhus men kan också användas inomhus.

Flip flops är också kända som rem sandaler, remmar, sandaler, eller tofflor. En flip flop utgörs av en platt sula som hålls löst på foten genom en Y-formad rem som passerar mellan stortån och den andra tån till sidorna av foten.

Det spelar ingen säkra anklarna och är vanligtvis gjord av gummi, men det kan också göras från hampa, bomull, och kokosnöt. Det är den vanligaste skor i utvecklingsländer som Indien, Pakistan, Filippinerna och andra länder i Sydostasien på grund av dess överkomliga priser.

Sandaler, å andra sidan, består av en sula som hålls fast på foten av remmar, fästade som passerar över vristen och säkrade vid anklarna. En sandal kan ha platta sulor eller det kan ha klackar.Det bärs under varmt väder och är vanlig i länder som har varma klimat. Det är den äldsta kända skor och var gjord av vide blad, västerns bark, kvistar, och fibrer.

Den enda av sandalen kan vara gjord av gummi, läder, trä, tatami, eller rep. Flera typer av sandaler är tillgängliga, nämligen:

??? Caliga, som bars av centurioner.
??? Träskor, som har träsulor.
??? Fiskare sandaler för män och pojkar.
??? Geta, som är en japansk förhöjd rem som är gjord av trä.
??? Grecian sandal, som har sammanflätade remmar.
??? Gelé sandaler som är gjorda av PVC-plast.
??? Jipsin, vilket är en koreansk halm sandal.
??? Patten, som är överdimensionerad och är lämplig för promenader i lera.
??? Paduka, vilket är en indisk sandal nu bärs bara av munkar.
??? Romerska sandaler som har spännen och remmar.
??? Saltvatten sandaler, som utvecklades på 1940-talet och bärs av barn.
??? Mjukt skum sandaler med kirurgiska slangband.
??? T-bar sandaler som är gjorda för barn som presenterar en sluten häl och tå med bandet säkras med kardborrband.
??? Zori, som är en platt japansk sandal gjord av halm, tyg, läder eller gummi.

Sammanfattning:

1. Flip flops har sulor som löst innehas av en Y-formad rem medan sandaler har sulor som är fast innehas av badskor eller remmar.
2. Flip flops är oftast platt-sulor medan sandaler är antingen platta eller formade med klackar.