Skillnaden mellan Akuma och Shin AkumaAkuma vs Shin Akuma

Akuma och shin Akuma är tecken i ett videospel. De två tecken visas i 'Street Fighter' -serien. Även om historien där tecknen visas är desamma, kan man stöta på många skillnader mellan karaktärerna i Akuma och Shin Akuma.
Akuma var det första tecknet som ska skapas. Shin Akuma kan kallas som en förbättrad version av Akuma. Vid en jämförelse mellan de två tecknen är Shin Akuma anses vara bättre och starkare än Akuma. När man talar om den hastighet med vilken karaktärerna agerar, är Shin Akuma snabbare än Akuma. När Akuma kan skjuta bara en eldklot kan Shin Akuma avfyra två eldklot på en gång.
Det finns en känsla av att Akuma håller tillbaka den makt som han besitter. Å andra sidan, är Shin Akuma sett att använda sin fulla makt att konkurrera över andra.
Det finns också liten skillnad i utseendet mellan Akuma och Shin Akuma. Akuma, som har rött hår, bär pärla pärlor runt halsen. Han bär också en bit av garn och mörkgrå dogi runt midjan. I vissa animeringar, 'Kanji tio' (Sky / himlen) visas på ryggen. I stället för den grå gi, har Shin Akuma en lila gi. Dessutom faller den Akuma med en ljusare ton. Till skillnad från Akuma, shin Akuma har vita hårstrån. Shin Akuma har också en mörkare nyans av huden jämfört med Akuma.
En annan sak som kan ses är att Shin Akuma upprätt mer skada. När ciompared till Akuma, resor Shin Akuma längre.Sammanfattning
1. Akuma var det första tecknet som ska skapas. Shin Akuma kan kallas som en förbättrad version av Akuma.
2. Shin Akuma uppfattas som bättre och starkare än Akuma.
3. Akuma håller tillbaka den makt som han besitter. Å andra sidan, är Shin Akuma sett att använda sin fulla makt att konkurrera över andra.
4. När man talar om den hastighet med vilken karaktärerna agerar, är Shin Akuma snabbare än Akuma.
5. Akuma, som har rött hår, bär pärla pärlor runt halsen. Han bär också en bit av garn och mörkgrå dogi runt midjan. I vissa animeringar, 'Kanji tio' (Sky / himlen) visas på ryggen.
6. Shin Akuma har också en mörkare nyans av huden jämfört med Akuma.