Skillnaden mellan Dunks och SBDunkar vs SB

Dunk och SB är produkter från Nike. Även om dessa två typer av skor liknar i många avseenden, kommer en närmare titt på dem verkligen avslöja skillnaden mellan de två, särskilt i utformningen, innersula och yttersula.

Dunk var den första som introduceras på marknaden. Nike introducerade Dunk 1985. När återinfördes 1985, Dunks kom i flera färger och i olika storlekar. Varumärket återinfördes 1998 med många förändringar. Nike förändrat utseende av Dunks från en enkel grund basketsko till något annat som relaterade till kultur, konst, och mode. Det var 1998 som Nike kom upp med SB varumärke.

Man kan skilja mellan Nike SB och Dunk genom att bara titta på skon tungan. Logotypen 'Nike SB' är sydd i skon tungan av SB varumärken. Men i Dunk skor, 'Nike' bara markerade i tungan.

Nu tittar närmare på tungan, kan man se att SB produkter har en tjock tunga jämfört med Nike Dunk. I skosnören också, det finns en skillnad mellan Nike SB och Nike Dunk. Nike SB använder huvudsakligen tjocka snören medan skosnören används i Nike Dunk har bredden av textil skosnören.När man tittar på innersulan, har Nike Dunk en tryckt 'Nike' och en swoosh logotyp. Innersulan av Nike SB har fotavtryck märken. I slip hälen, kan man märka märket 'Nike SB.' Till skillnad från Nike Dunk, har Nike SB innersula två Zoom Air passar. Det kan också ses att Nike SB har så många som tio spår i det yttre området.

Sammanfattning:

1. Dunk var den första som introduceras på marknaden. Nike introducerade Dunk 1985. Det var 1998 som Nike kom upp med SB varumärke.
2. Logotypen 'Nike SB' är sydd i skon tunga SB varumärken. Men i Dunk skor, 'Nike' bara markerade i tungan.
3. När man tittar på innersulan, har Nike Dunk en tryckt 'Nike' och en swoosh logotyp. Innersulan av Nike SB har fotavtryck märken. I slip hälen, kan man märka märket 'Nike SB.'