Skillnaden mellan pärlemor och PearlPärlemor vs. Pearl

Båda Pärlemor och pärlor lägga skönhet till smycken. Dessa två är stora under och har varit av mycket attraktion sedan urminnes tider. Den Pärlemor och pärlor anses ädelstenar som lägger till skönhet. Kvinnor älskar att lägga pärlor till sina halsband, ringar, armband, nosringar och örhängen.

Först av allt, låt oss titta på pärlemor. Det är också känt som pärlemor som är hållbar och har en glittrande yta. Pärlemor skapas från blötdjur, vanligtvis från en pärla ostron eller en abalone. Blötdjur skapar Pärlemor som ett skydd för sina mjuka frågor från främmande föremål och parasiter.

Precis som Pärlemor, en pärla kommer också från blötdjur. En pärla är gjord av kalciumkarbonat. Pärlan normalt kommer i en rund form men kan också bilda andra former. En pärla bildas när en främmande kropp kommer in i mollusk. Ett koncentriskt skikt bildas runt denna främmande kropp och omsluter det således bildar pärla.

Även Pärlemor och en pärla är gjorda av pärlemor, är den förra som bildas i skalet foder, och senare en bildas när en främmande kropp är innesluten i ett skal. Medan en pärla kommer i en rund form, en Pärlemor har formen av skalet där det bildas.Pärlemor är mycket glittrande, vacker och stark. Pärlemor används för att dekorera smycken, möbler och arkitektoniska bitar. Å andra sidan, är pärlor anses vara värdefulla och används främst i halsband, örhängen och ringar.

Sammanfattning:

Pärlemor skapas från blötdjur, vanligtvis från en pärla ostron eller en abalone. Blötdjur skapar Pärlemor som ett skydd för sina mjuka frågor från främmande föremål och parasiter.
Pärlan kommer också från blötdjur. En pärla är gjord av kalciumkarbonat.
En pärla bildas när en främmande kropp kommer in i mollusk. Ett koncentriskt skikt bildas runt denna främmande kropp och omsluter det således bilda en pärla.
Även Pärlemor och en pärla är gjorda av pärlemor, är den förra som bildas i skalet foder, och senare en bildas när en främmande kropp är innesluten i ett skal.
Pärlemor används för att dekorera smycken, möbler och arkitektoniska bitar. Å andra sidan, är pärlor anses vara värdefulla och används främst i halsband, örhängen och ringar.