Skillnaden mellan Briefs och Boxer BriefsTrosor vs Boxershorts

Trosor och kalsonger är två vanliga underkläder typer för män. Dessa underkläder kan vara gjord av någon typ av skönt material och är populära bland unga män. Ändå är de flesta män att använda dessa underkläder som en vanlig del av underställ som skall användas varje dag och för alla typer av tillfällen.

Briefs sägs ge naturlig komfort och stöd för bäraren. Vid en blick, trosor ser ut som formen av bokstaven 'T' eller Speedo-typ, allra mest på framsidan. På baksidan, den har ett vidgat område för att rymma skinkorna. Trosor är att föredra för att bäras av dem som är mer i måttligt engagerande aktiviteter som gör det till en idealisk plagg för vanliga dagar. Om du bär trosor, kan du flytta mer lätt som din övre ben är fria från kläder. Som sådan, underbyxor ger mer Ben rörlighet för bäraren jämfört med andra typer av underplagg.

Boxer Briefs, å andra sidan, är gjorda på annat sätt än trosor. En typisk boxer ser ut förkortas och sexigare shorts. I motsats till T-form av underbyxor, kalsonger verkar vara M-formad. Denna konstruktion gör den idealisk för hög nivå benstöd som cykelaktiviteter. Detta gör också boxer dra mer effektivt när den sträcks.Dessutom kalsonger verkar ha en fickliknande form vid fronten för att rymma de manliga könsorganen. I detta sammanhang, många tror att de boxer är bättre än standardbyxor när det gäller medicinska fördelar eftersom de tillåter pungen hänga friare i motsats till briefs som komprimerar organ nära kroppen. I teorin, har det sagts att den idealiska temperaturen för spermieproduktionen är något lägre (kallare) än kroppen. Så komprimera pungen till kroppen gör det varmare och icke-gynnsamt för spermieproduktionen. Men många forskare hävdar att det 'är fortfarande några betydande fynd i samband med detta påstående ända till denna dag.

Sammanfattning:

1. Briefs ser T-formade medan boxer ser M-formad.
2. I KORTHET ger bättre ben rörlighet men mindre stödbenet.
3. Boxer trosor möjliggöra bättre indragning när de sträcks. Detta gör den idealisk för mer ansträngande aktiviteter.
4. Boxer trosor ge bättre stöd för benen vilket gör den idealisk för cykelliknande aktiviteter.