Skillnaden mellan kontakter och mätarePluggar vs Mätare

Pluggar och mätare är två begrepp som används i världen av örat stretching och piercing. Dessa två ord används hela tiden i en mycket utbytbara sätt som ibland tycker att det är svårt att säga vilken som är vilken. Det finns en stor skillnad mellan de två som ibland går förlorad i samband grund av för mycket tillfällig användning. Att känna de viktigaste skillnaderna mellan de två är ett stort steg bort från okunnighet, särskilt om du vill ha dina egna hål i öronen eller sträckt.

Barn som går in piercing butiker eller smycken butiker brukar säga att de letar efter mätare. Att säga detta kommer att förvirra de anställda eftersom en mätare är faktiskt storleken på en person 'öron. Själva smycken de letar efter kallas pluggar. Inte många människor är bekanta med detta mycket stor skillnad mellan de två orden, och användning av ordet 'mätare' när de vill köpa pluggar kan vara förvirrande. människor som gör detta kan komma ut som moronic till de människor som säljer smycken.

För att förklara det ännu längre, är mätare för att beskriva volymen av smycken i tjocklek. Detta är viktigt i örat stretching, mer känd som bara sträcker sig, vilket är vad man kallar processen eller den term som används för att göra en större spårvidd i hålet av en piercing. Pluggar, smycken, finns i olika färger, mönster, former och mätare. Ju större spårvidd, desto dyrare blir det. Människor som sträcker sina öron köpa smalnar att öka mätare av öronen en storlek i taget. Helst bör det finnas en en-månads mellanrum varje givarorgan. Vid ankomsten till nummer två mätare, nu måste du vänta två till tre månader för nästa storlek. En lägre siffra innebär en högre spårvidd. Nyligen hål i öronen har en tjocklek av 18 nästa storlek för detta är 16, och sedan 14, och så vidare. rådfråga alltid först med en piercer om du aldrig har provat stretching öronen innan. De kan lära dig på rätt sätt och tekniker och kan även sträcka öronen åt dig.

En plugg kallas ibland öronproppar eller earspools. I en värld av kroppens förändring, pluggar hänvisar till korta, cylindriska smycken som bärs med större spårvidd piercing. Grund av sin storlek, kan pluggar göras av olika ämnen eller material, såsom; glas, trä, metall, horn, porslin, akryl, sten, eller silikon. Historiskt sett har pluggar använts som örhängen. Detta begränsar inte dem, fast, att inte användas i andra typer av piercingar i andra områden av den mänskliga kroppen.

Ordet 'gauge' när man hänvisar till smycken själv är faktiskt ett påhittat term eller slang för 'sträckta örsnibbar.' Människor som aren 't så bekant med rätt termer som används i kroppens förändring avser mätare som smycken. Mätaren är storleken på piercingar innan de förvandlas till en tum.

Innan du gör något med kroppen, är det viktigt att du vet om vad du 'åter kommer att göra. Utbilda dig själv om riskerna med dessa förfaranden eftersom de flesta av dessa förfaranden är en permanent sak, såsom tatueringar och örat stretching.Sammanfattning:

1. Pluggar och mätare är två begrepp som används i världen av örat stretching och piercing.

2. Mätare används för att beskriva volymen av smycken i tjocklek. Detta är viktigt i örat stretching, mer känd som bara sträcker sig, vilket är vad man kallar processen eller den term som används för att göra en större spårvidd i hålet av en piercing.

3. Den faktiska smycken kallas pluggar.

4. På grund av sin storlek, kan pluggar göras av olika ämnen eller material, såsom; glas, trä, metall, horn, porslin, akryl, sten, eller silikon.