Skillnaden mellan Emo och JockEmo vs Jock

Emo och Jock är termer som används för att hänvisa till vuxna. Även de två begreppen '' Emo och Jock '' representerar den nya tidens tradition och mode av barn och vuxna, de är olika i många aspekter, såsom deras fysiska och psykiska egenskaper, liksom andra saker.

Här, låt oss se hur Jocks skiljer sig från Emos. Som sagt tidigare, de Jocks och Emos skiljer sig i alla aspekter. Så vad gör en person som ska kategoriseras som en Jock? Jocks är i grunden relaterade till idrottare. Personer med en atletisk fysik och karaktär kallas allmänt Jocks.

Jocks anses vara människor som är oroliga för sin kropp; dessa typer av barn eller vuxna upprätthålla alltid en perfekt kropp. Tja, Jocks är snygga, och de är bra på flirta. Jocks är också mycket selektiv i valet människor, och dating. De flesta av de Jocks föredrar att bära sporttröjor.

Tja, en annan sak som sägs vara en egenskap hos dessa människor är att de inte är så intelligent; det är deras fysiska egenskaper som gör dem annorlunda, och det är vad de bryr sig om mest. Tja, Jocks anses vara homofobiska, konkurrenskraftig och mobbning.

Nu talar om Emo barn och vuxna, är de inte så athletic, men är ofta förknippade med emotionella känslor. Emos främst identifieras genom sin klädsel och stil av makeup. Emo vuxna och barn anses vara lite hardcore, och de försöker att se annorlunda ut än vad de egentligen är. Emo vuxna lider av känslomässiga konflikter.

Till skillnad från Jocks är Emo vuxna och barn identifieras genom sin svarta dressing stil. Det sägs att Emos bära svart för att visa upp sin hardcore karaktär. Dessutom Emo barn och vuxna använder rosa ögonskugga, och älskar flera piercingar, smycken och pärlor.Sammanfattning:

1. Jocks är i grunden relaterade till idrottare. Personer med en atletisk fysik och karaktär kallas allmänt Jocks. Å andra sidan, är Emo barn och vuxna ofta relaterade till emotionella känslor.

2. De flesta Jocks föredrar att bära sporttröjor.

3. Till skillnad från Jocks är Emo vuxna och barn identifieras genom sin svarta dressing stil.

4. Emo vuxna och barn anses vara lite hardcore, och de försöker att se annorlunda ut än vad de egentligen är. Tja, Jocks anses vara homofobiska, konkurrenskraftig och mobbning.