Skillnaden mellan Slipsar och flugorSlipsar vs. flugor

Slipsar och flugor finns olika typer som huvudsakligen differentierade i längderna. Både en slips och en fluga bärs runt halsen och kommer i många mönster. Båda dessa band används främst vid formella sammankomster eller när man går till kontoret.

Först av allt, låt oss titta på en slips. Dessa band är oftast lång och smal. Men slips är inte så lång tid att nå midjan. Det bärs runt halsen i en knut. Den slips är tillgänglig i varierande längder, tyger och mönster. De slipsar är vanligtvis bärs tillsammans med en kostym för att lägga glans. En slips är knuten runt halsen i olika stilar som fyra i hand, halv-Windsor, Windsor knut, och Pratt.

Låt oss nu diskutera en fluga. En fluga kan kallas en variant av slips. Flugan är endast en båge i nacken och ses normalt i form av en regnbåge. Denna tie är vanligtvis kopplad runt kragen. Det är bundna med ett centrum knut som bildar två symmetriska slingor på sidorna. De flugor finns i flera typer som clip-on bågar och pre-bundna bågar.När man jämför de två, människor föredrar en slips snarare än en fluga. De flesta människor tror att flugan gör dem ser ut som en rolig karaktär som komikerna ses vara allmänt bär dessa band. Dessutom, folk tror att dessa flugor inte ser maskulin.

Både fluga och slips har liknande ursprung. Begreppet slips är känd för att ha
ursprung bland de kroatiska legosoldater vid tidpunkten för de europeiska krigen (17th century). En scarf användes av kroaterna att hålla ihop öppningen av skjortan precis runt halsen. Överklassen fransmän antagit detta och kallade den som kravatt. Men det råder osäkerhet om det var denna kravatt som hade utvecklats till en slips eller fluga.

Sammanfattning:
1. En slips är vanligtvis lång och smal. Men slips är inte så lång tid att nå midjan. Det är
bärs runt halsen i en knut.
2. fluga är bara en båge i nacken och ses normalt i form av en regnbåge.
Denna tie är vanligtvis kopplad runt kragen. Det är bundna med ett centrum knut som bildar två
symmetriska slingor på sidorna.