Skillnaden mellan Von Zipper polariserat och Poly polariserade solglasögonVon Zipper Polarized vs Poly polariserade solglasögon

Von Zipper tillverkar olika typer av solglasögon för att passa sina många kunder. Polariserad och poly polariserad är bara två typer av solglasögon. Termerna är faktiskt relevant för linserna snarare än ramen av de solglasögon. Den huvudsakliga skillnaden mellan polariserade och poly polariserade solglasögon är det material som används i linserna. Polariserade solglasögon har linser som är gjorda av glas, medan poly polariserade solglasögon använder en polykarbonatmaterial som är en typ av plast.

Den största fördelen med att få polariserade solglasögon är dess naturliga motståndskraft mot repor. Eftersom glas är ganska svårt, det spelar ingen 't repas lika lätt som mjuk polykarbonat. Om du inte är så noga med dina poly polariserade solglasögon, kommer det så småningom samlas repor över tiden. Men mjukhet polykarbonat i poly polariserade solglasögon fabrikat det mer sannolikt att böja och inte bryta när något tungt råkar på det. Glas 't verkligen flex och skulle lätt sönder när drabbats hårt nog.

En annan skillnad mellan polariserade och poly polariserade solglasögon är vikten. Glas är ett naturligt tyngre material än polykarbonat, och med hjälp av glas kräver linserna vara något tjockare. Så om du gillar knappt där känsla som tillhandahålls av ljus solglasögon, bör du få ett par poly polariserade solglasögon.

Slutligen finns det att mycket viktiga frågan om priset. Det kan tyckas att polariserade och poly polariserade solglasögon är ganska mycket i nivå med varandra, men när man tittar på priset, polariserade solglasögon kostar lite mer än poly polariserade solglasögon. Detta är troligen på grund av den ökade svårigheten och tillverkningskostnader för att skapa glaslinser jämfört med polykarbonat linser.Oavsett om du går med polariserad eller poly polarise Von Zipper solglasögon, du fortfarande få en utmärkt par för att skydda ögonen mot skadliga UV-strålar. I valet mellan de två, är det ändå bäst att faktiskt bära det att veta hur det faktiskt känns och se vilken av de två du är mer bekväm med.

Sammanfattning:

1. De polariserade solglasögon har glaslinser medan poly polariserade solglasögon använder en polykarbonat.
2. polariserade solglasögon är mer motståndskraftiga mot repor än poly polariserade solglasögon.
3. Poly polariserade solglasögon är mindre benägna att bryta än polariserade glasögon.
4. polariserade solglasögon är något tyngre än poly polariserade solglasögon.