Skillnaden mellan Skinny Jeans och morot JeansSkinny Jeans vs morot Jeans

Jeans är en av de mest populära kläder i Amerika liksom i hela världen. Det finns inget land i dag där människor inte bära jeans och är omedvetna om de nya utseende som introduceras nästan varje säsong. Anledningen till populariteten av jeans är att de är tuffa, bekväm, lätt att underhålla, och finns i former och skär som passar nästan alla kroppstyper.

Skinny Jeans
Kvinnor och män som gillar att stoltsera sina kurvor och räkna gå för Skinny Jeans. Dessa jeans har vanligtvis en töjbar tråd i dem som spandex eller latex som hjälper tyget att sträcka vid behov och när bärs uppnår den exakta formen av kroppen. Som namnet antyder, Skinny Jeans är som en andra hud för en person. De är helt utrustade och uppnå formen av den person som bär det. De är tätt hela från midjan, grenen, lår, kalvar, och vrister också. De finns i nästan alla färger och är populära bland kvinnor och män som har mycket goda siffror. På grund av det sträck tråd blandas i det, kan de vara tät men ändå är bekväma när de rör sig med kroppen, expandera med kroppen vid behov. Ändå är en stram byxa en stram byxa.

morot Jeans
Morot Jeans ser ut Skinny Jeans eftersom de är en relativt små, alltför. De är inte rakt skurna, boot-cut, eller löst skuren. De ser ut som de passar en person som de Skinny Jeans göra men är löst i grenen och sedan mer monterade på kalvarna. Den övre delen av morot Jeans är lösare än Skinny Jeans, men nedanför knäna det passar liksom Skinny Jeans. De är uppenbarligen mer bekväm. De ser något klumpiga att ett tränat öga som kopplingen är inte ens från topp till botten. Modevärlden har infört begreppet bära något bekvämt samt att kunna visa upp siffran till en maximal fördel, men populariteten av morot Jeans har ännu inte fångats på. Anledningen är, de som vill bära Skinny Jeans redan har möjligheten för dem, och många människor är inte medvetna om skillnaderna mellan de två snitten.Sammanfattning:

1. Skinny Jeans och morot jeans har olika styckningsdelar. Skinny Jeans är täta och kroppen kramas hela, och morot Jeans är något lös i grenen och sedan monteras på kalvarna.