Skillnaden mellan dans Strumpbyxor och Formellt strumpbyxorDans strumpbyxor vs Formell strumpbyxor

Dans strumpbyxor och formell strumpbyxor är både ett stycke plagg för underkroppen. Båda plaggen karaktäriseras som åtsittande och avsedd som legwear. Båda plaggen börjar från en linning med utökad tyg för att täcka grenen, låren, benen och fötterna.

Båda typerna av strumpbyxor används för stöd och andra estetiska syften. Dessa syften inkluderar att definiera och konturering benet, ger värme, och är ett bra val av kläder för tillfällen där nakna ben är inte acceptabelt. Dans strumpbyxor är också känd som 'trikåer' medan formellt strumpbyxor är känd antingen som 'strumpbyxor' eller 'nyloner'.

De flesta tights eller dans strumpbyxor bärs av aktörerna på scenen som dansare och skådespelare teater. De är också en föredragen plagg av akrobater och vissa idrottare som ryttare, cyklister, löpare och brottare. För vissa aktörer, liksom skådespelare och dansare teater, är dansen strumpbyxor en viktig basplagg i branschen. Eftersom strumpbyxor är mycket bekväma, blev plagget populär bland allmänheten C män, kvinnor, barn, och andra vanliga människor.

Strumpbyxor kan vara vanligt eller blankt och glittrande när den används i en föreställning. Materialen för strumpbyxor görs vanligen med Lycra och hållbara spandex. Detta förklarar varför strumpbyxor är hållbara, elastisk och mycket bekväm att bära. Strumpbyxor är ofta färgat med svart eller neutrala färger men finns också i många olika färger. Strumpbyxor är också vanligtvis tjocka, vanligtvis mäter 40 denier och högre. Den höga derriere count svarar för den ogenomskinlighet och tjockleken hos strumpbyxor.

Å andra sidan, formellt strumpbyxor eller 'nylon' är samma plagg med samma design och uteslutande bärs av kvinnor på ett professionellt och formell miljö. Formellt strumpbyxor karakteriseras som lätt och ren, vanligtvis i neutrala färger svart, vit, brun, eller naken. Eftersom de flesta strumpbyxor är belägna i dessa färger, kan de komplimang nästan varje outfit.

Formellt strumpbyxor är mycket känslig natur och ofta tar emot alla typer av skador som tårar, hakar, revor, och körningar. Till skillnad från strumpbyxor, sträcker sig formellt strumpbyxor denier räkna från 40 denier och nedan.

Sammanfattning:1. Både dans strumpbyxor och formella strumpbyxor anses vara en av de mest bekväma val av legwear och kläder. Båda typerna av strumpbyxor är en kombination av underplagg, ben varmare eller täcke, och strumpor. Detta plagg i ett stycke används ofta för att täcka benen för värme eller för mode.

2. Tights är det alternativa namnet för dans strumpbyxor medan 'nylon' är vardaglig term för formell strumpbyxor.

3. Den största skillnaden mellan dans strumpbyxor och formell strumpbyxor är deras syfte. Dans strumpbyxor eller strumpbyxor används ofta för scenframträdanden och används också av andra yrkesverksamma som idrottare. Det är också ett sätt punkt för vanliga människor och vem som helst kan bära dem. Å andra sidan, kan formellt strumpbyxor fungera som en i ett stycke underplagg för kvinnor. Båda typerna ger kroppen stöd och countouring samt värme.

4. Det finns också en skillnad i denier count. 'Denier count' hänför sig till materialets tjocklek. Ju lägre denier räkna, den tunnare materialet. Tights eller dans strumpbyxor är 40 denier räkna och högre medan den formella strumpbyxor denier räkna är 40 denier och nedan.

5. Dans strumpbyxor finns i många färger. Å andra sidan, kommer formellt strumpbyxor i neutrala nyanser av svart, vit, brun, eller naken.

6. Dans strumpbyxor är mycket tålig, elastisk, och varierar i tjocklek. Detta är på grund av spandex, som är det viktigaste materialet. I jämförelse, är formellt strumpbyxor gjord av nylon. Detta gör denna typ av strumpbyxor mycket känslig, tunn och benägna att skada som körningar, hakar, tårar, och revor.