Skillnaden mellan Vintage Fit och Classic FitTappning Fit vs Classic Fit

Tillverkare av kläder och flera klädaffärer använder ofta en klassificering term för kläder. Dessa klassificerings villkor fungerar också som en beskrivning av plagget 's stil, hur plagget ramar kroppen, och överklagandet plagget projekt som kan knytas till kunden' behov s. Dessa klassificerings termer är mycket viktigt eftersom många kunder är kunder som kommer att leta efter en viss storlek eller passform när de köper kläder. Dessa nämnda klassificeringarna passar gäller många plagg som skjortor, jeans, och andra typer av kläder för män och kvinnor. Dessutom kan dessa termer förväxlas som en beskrivning för en viss stil eller 'look'.

Den klassiska passform vanligen kallad normal passform av kläder. Som normala, är det också känt som den traditionella passform som kännetecknas så bekväm eller normal lös. Den har en mer avslappnad storlek och är kortare och bredare jämfört med andra typer av passform. Den klassiska passformen är perfekt för alla kroppstyper och storlekar. Storleken av det klassiska passning nästan standardiserad.

Den lösa, klassisk passform ger mer rörelse och mer komfort för kroppen. Det ger också mer hänsyn till framtida växlingar eftersom det finns en extra sträcka av tyg att arbeta med. Den extra längden av tyg kan också vikas eller instoppat i andra klädesplagg. Detta ger mer mångsidighet stil och kan omvandla från en blick till en annan för en person som bär kläderna. Den klassiska passformen kan bli en stapelvara i någon 's garderob. Bitarna kan också pågå längre i jämförelse med andra passar, särskilt om en person vinster eller förlorar vikt lätt.

Motsatsen till den klassiska passformen är vintage passform. Vintage passform är också känd som retro fit, slim fit, och passform. Till skillnad från den klassiska eller traditionell passform, ofta är vintage mer monterade och skräddarsydda. Vintage fit kläder har en lång, smal passform utseende. För en vintage fit skjorta, är passformen uppenbar att ha mindre axlar. Denna typ av passformen är bra för magra och magra människor. En av fördelarna med den årgång passform är det accentuerar och överensstämmer med formen av kroppen.För andra kroppstyper, hjälper det att uppnå den tunna utseende med lite obehag. En annan konsekvens av att bära vintage fit kläder med fel kroppstyp är en begränsning av rörelsefriheten och, i andra fall, en begränsning av andning och kroppen 's blodcirkulation. En annan konsekvens är att huden inte kommer att kunna andas eftersom tyget bokstavligen klamrar sig fast som en andra hud.

Sammanfattning:

1. Vintage passform och klassisk passform är olika mätningar av kläder. Vintage passform är också känd som smal, retro, eller passform. 2. Denna passning är mer skräddarsydd och smalare. Dessutom sport det en smalare utseende. Samtidigt är den klassiska passformen den normala kläder. Det är även känd som den traditionella passform
3. Vintage fit kläder blir en tätare passning jämfört med en klassisk passform. Vintage passform kommer också att ha en mindre mängd av tyg och är inte utbyggbart. Å andra sidan, har den klassiska passform en extra längd av kläder för mer komfort och rörlighet.
4. tappning Passformen är perfekt för magra eller magert människor medan den klassiska passformen är lämpligt att nästan alla organ typ och storlek.
5. klassisk passform kläder kan betraktas som stapel bitar i en garderob medan vintage fit kläder kan utgöra ett problem för en person med en inkonsekvent kroppsform.