Skillnaden mellan full och halvfodrad SuitsFull vs halvfodrad Suits

Många frågar om betydelsen av att välja mellan en full-fodrad kostym och en halv kantade kostym. De belägg som hänvisas till är tygskikten som används för att göra dräkten. Dessa vävnader innehåller ofta blanka och mjuka typer mest speciellt för insidan av jackan. Dessa foder hjälpa lägga värme till bäraren och även dölja vissa strukturella egenskaper hos hela plagget. Men det 'är faktiskt mer till full och halvfodrad kostymer än bara deras utseende eller material som används. Det är antagligen mer på användarvänlighet och bekvämare att använda som människor söker i dessa plagg som också kan bero på inställningen.

Differentiera de två, kan du bäst uppnå detta genom att vrida din kostym inifrån och ut. På detta sätt kan man tydligt se den inre slemhinnan i din jacka. Full-fodrade dräkter kallas så eftersom de har ett extra lager av mjukt tyg sys på insidan av pälsen som löper från nedanför halsen ner till fållen. På grund av den invecklade sömnad av mjukt tyg, är den grova detaljer och sömmar bättre dold för att ge en renare yta. När slitna, fullkantade kostymer ge fyllighet till plagget. På grund av sin fulla, ytterligare, tyg lager, är full-fodrad jacka idealisk för användning under de kallare årstiderna såsom vintern eftersom dess förtjockad tyget gör det fälla värme för extra värme.

Halvfodrad kostymer, även om de har vanligtvis samma typ av inre sido mjukt tyg som används, liksom i fallet med fulla kantade kostymer, är den primära skillnaden att den täcker endast delvis den inre delen av pälsen. I de flesta fall sträcker sig mjukt tyg foder ärmarna och den övre halvan av dräkten (bröst eller rygg), cirka sex inches under armhålan nivå. På grund av denna partiella foder, halvfodrad kostymer är lämpliga för att bära under varmare årstider som sommar. Dess lätta funktionen och mer utrymme för invändig kylning på grund av sin tunna skiktning göra det mer bekvämt att bära i sådana omgivningstemperaturer. Detta gör också halv-fodrade passar den mer tillbakalutat jacka i motsats till fullkantade eftersom det verkar mer lättsam än den senare.Sammanfattning:

1. Full-fodrade dräkter har en extra mjuk trasa tyg som kör fulla längd av den inre sidan av jackan från halsen till fållen.
2. Fullständiga kantade kostymer är idealiska för användning under de kallare årstiderna för att ge mer värme för bäraren.
3. Full kantade kostymer är snyggare att titta på eftersom deras foder täcker stygnen och ojämna kanter.
4. halvfodrad kostymer är idealiska för användning under de varmare årstiderna eftersom luft kan cirkulera mycket effektivare i dessa tunna skikt jackor.