Skillnaden mellan kostymer och KavajerKostymer och jackor

Det 's ligga att män inte är lika fåfänga som kvinnor. Infact, män är vainer än kvinnor. Och anledningen till det är egot. Män stanna så mycket tid framför spegeln som kvinnor. De är också mycket medvetna i sitt utseende ,. det är deras stil och deras swagger varför om du tycker att det tar för mycket tid och energi för en kvinna att handla och klä, är du förgäves fel. män tillbringar så mycket tid att förlora i hans utseende som kvinnor gör ( särskilt tunnelbana sexuella män), bara att män är mer specifika och mer exakt än kvinnor (i de flesta fall).

Observera när man har blivit inbjuden i en supé. Ja. Fall som detta är ett testområde för att veta om din man är faktiskt vainer än du är (även om jakten verkar meningslöst). Men ändå, du 'll se din man arbeta sig i ser bra ut till en kommande händelse, särskilt om det betyder så mycket för honom. Han' d vara att besluta vad man ska ha. Så som en bra partner, vad du behöver göra är att hjälpa honom att plocka upp vilken jacka skulle berömma hans utseende eller byggas väl. Nu finns det bara två typer av jacka att överväga och dessa är kostymer och jackor.

Du kan bara ha din man bära en kavaj när tillfället är inte så formell som det verkar. Det är inte heller en del av hela dräkten (t ex med slips, byxor, undertröja och skor). Det är individuell manliga kläder bärs och när som helst. Det är en enda breasted gjord av ull jacka med plastknappar men det kan också vara dubbelknäpp med en version av ahoy matey. Det har fickor och är tillverkad av kraftigare material jämfört med kostymer och smidigare tyger jämfört med kavaj. Blazers är mer spontant, eftersom det kan bäras med jeans eller shorts med något under den (kan det vara skjorta eller bar hud). Det är avslappnad i en mening och gör bäraren ser helt frisk och oberoende. Blazers ursprungligen bärs i miljöer såsom skolor, flygbolagen, klubbar som segling och rodd. Men dessa dagar popularitet har eskalerat att det även bäras på modevisningar och evenemang som inte är relaterade till händelserna i samband med de inställningar som nämns ovan. Manliga koreaner är i jackor mer än kavajer eftersom det 's preppy, ung, färgstarka, och bara bemannat upp med stil.

Kavajer, å andra sidan, bärs på formella tillfällen eller på företagets kontor. Kom ihåg James Bond? Jo det 'är vad en kostym ser ut. Om jackor befinns vara spontan, har kostymer anses vara snooty. Det kan endast användas med en slack som har samma tyg av silke och fina ull som dräkten. Det är alltid gjorda av de finaste materialen. Om du bär den med jeans eller andra byxor som inte är på samma tyg som dräkten, då det förluster sin sofistikerade. den typ av utseende som din man kan ha när han 'är klädd i en kavaj beror bara på hur kostymen skars eller skapades. Det kan antingen få honom att se avlånga eller stout eller faktiskt riktigt passar.

Slutgiltigt, bör en mängd olika jackor och kavajer finnas i din man 's garderob. Dessa är bara viktigt att ha en kvinna' s olika toner av ögonskuggor eller olika färger av läpp pinnar att välja mellan.SAMMANFATTNING:

1.

Blazers är spontan medan kostymer är snooty.
2.

Jackor bärs i casual tillfällen medan kostymer bärs endast på formella sammanhang.
3.