Skillnaden mellan Black Iridium och Varm Grå LinserSvart Iridium vs Varm Grå Linser

Oakley är en av de mest kända namn när det gäller solglasögon och andra sportkläder. De har många olika stilar av ramar samt olika linser som du kan välja mellan för att passa de olika scenarier där du kommer att använda solglasögon. Black Iridium och varma grå linser är två solglasögon linser som är mycket lika varandra. Den huvudsakliga skillnaden mellan de två ligger i hur de når sina ljus-blockerande egenskaper. Varm Grå linser uppnå det ljusblockerande kapacitet genom att bygga och insyn i glaset. Black Iridium lins, de flesta av sina lätta blockerande egenskaper kommer från lagret av iridium som appliceras på glaslinsen.

De två linserna är anses vara ganska identiska eftersom de båda har ett index på 3 och endast tillåta 10 procent av ljuset igenom. Detta gör Black Iridium och Varm Grå linser idealisk för aktiviteter i mycket ljusa miljöer som fiske eller skidåkning i en molnfri himmel. De två linser praktiskt taget eliminerar bländning och lugna ögonen för att förhindra ansträngda ögon för långa timmar under den ljusa solen.

Även om de två är ganska lika i fråga om reflex-blockerande kapacitet, finns det fortfarande en viss skillnad mellan Black Iridium och Varm Grå linser. Black Iridium presterar bättre i den övre delen av spektrumet där ljuset är extremt ljus. I motsats, Warm Grey linser presterar bättre när det ISN 't mycket ljus som det låter lite mer ljus i, så att du kan fortfarande använda dina solglasögon även när solen börjar gå ner.Att välja mellan svart Iridium och Varm Grå linser bör bero på vad din avsedda ändamål är. Om du skulle vara att använda det mest middagstid och i direkt solljus, skulle Black Iridium tjäna dig väl. Om du vill använda solglasögon för att köra under den tidiga morgonen eller sent på eftermiddagen, bör Warm Grey linser ger dig gott bländskydd samtidigt låter dig se klart även när du träffar mörka fläckar under tjocka skärmtak eller i korta tunnlar.

Sammanfattning:

1. Svart Iridium linser har en extra beläggning när det är varmt grå linser inte.