Skillnaden mellan Replica Jeans och Original JeansReplica Jeans vs Original Jeans

'Original jeans' avser jeans produceras ursprungligen av olika märken. Några av de mest kända och populära jeans beslutsfattare är: Levi Strauss, Lee, Diesel, Wrangler, etc. Alla dessa märken har några särskilda egenskaper som skiljer dem från varandra. Det kan vara innovation i denim, färg, teknik för tillverkning, passform, vilken typ av tillbehör som används, etc. Oavsett vad skillnaderna är vad som är gemensamt för alla att de ursprungligen producerats av de varumärken vars etikett de bär .

Replika jeans är jeans som är kopior av de ursprungliga produkterna. De kan vara omöjlig att skilja från den ursprungliga jeans och nästan ser ut exakt som originalet, men ändå de är kopior. Repliken jeans är repliker eftersom tyget är inte av samma kvalitet, även om det kan se samma färg och känner likadant med ett ögonkast. Det har inte samma kvalitet tillbehör, utförande är inte perfekt som originalen, och de absolut inte lägga till upp till kostnaden av den ursprungliga. Detta är anledningen till replika jeans är lättare att förvärva och billigare att köpa.

Det finns många märken företag som gör kopior av sina originalprodukter för att minska kostnaderna och göra den tillgänglig för den gemensamma marknaden. De kan ha märkesvaror där originalprodukter säljs och repliker som säljs i lågprisbutiker där människor inte har råd att köpa designer versionen.

'Replica jeans' hänvisar också till kopior av en viss sorts jeans tillverkade av samma företag för många år sedan eftersom den ursprungliga hålls i arkivet, till exempel Homer Campbell jeans från Levi Strauss Company. Historien bakom det är att en person vid namn Homer Campbell bar jeans 1917 och sätta några denim fläckar på knäna för att göra jeans håller längre när han arbetade i gruvorna. Efter tre år, började jeans kommer isär, och han återvände dem till företaget. Levi 's folk grävde djupare och fick reda på att denim plåster skulle ha rivit och slitna, men den ursprungliga tyget på knäna var fortfarande i gott skick. Dessa jeans är fortfarande i Levi' s arkiv, men replik av Campbell jeans har gjorts och gjorde om 9.500 gånger.En annan typ av replika jeans avser falska jeans som görs inte av varumärkesföretag och är inte gjorda med deras samtycke. De är förfalskningar och säljs till ett lägre pris för det enda syftet att tjäna pengar utan att låta köparen inser att de är förfalskningar.

Sammanfattning: