Skillnaden mellan slemproppen och blodiga ShowSlemproppen vs Bloody Visa

Det finns ingen glädje som kan jämföras med den som upplevs av varje kvinna vid upptäckten av att vara gravid och förväntningar om att bli mamma. Även om det finns tillfällen när graviditeten är oplanerad, väntar barn är en av de mest spännande upplevelser en kvinna kan ha.

Kvinnor är förberedda för detta, deras kroppar är naturligtvis avsedd för barnafödande och åtföljande obehag och smärta för att gå in arbetskraft. Det finns flera tecken som visar när en kvinna är gravid och det finns så mycket tecken när hon är på väg att föda sitt barn.

När en kvinna blir gravid, en cervical slemproppen former i livmoderhalsen försegla den mot bakterier som kan komma in i livmodern och skadar både barnet och modern. I de tidiga delarna av graviditeten, kan slemmet ibland vara klart, molnigt, tjock och klibbig.

Under vaginal undersökning eller ha samlag, är slemproppen flyttas eller störs orsakar dess utsläpp har lite blod i den. ? Detta är inget att oroa sig eftersom det är normalt och inte ett tecken på arbetskraft. Under de senare dagarna av graviditeten, är det klokt att ta noggrann tillkännagivande av utsläppen. Vid början av arbetskraft kommer slemproppen utsläpp som livmoderhalsen börjar vidgas.

Det kan komma som en klump, en plugg eller en ökning av flytningar som kan uppstå flera dagar innan förlossningen. Urladdningen blir färgat av blod som livmoderhalsen vidgar under förlossningen.Detta är populärt kallas Bloody Show. Detta orsakas av det upplösande av blodkärlen som livmoderhalsen öppnar upp för att låta barnet passera. ? Blodiga utsläpp är normala i barnsäng, följt av sammandragningar och brytandet av vatten. Förlossningen kunde följa på bara några timmar eller en dag eller två.

Det finns fall though som kan orsaka larm, som när blödningen blir mer riklig, kan det finnas vissa komplikationer till följd av graviditeten. Det kan vara placenta previa, en incidens där moderkakan har lösgjort nära till livmoderväggen eller livmoderhalsen, vilket vaginal blödning. En laceration kan ha uppstått på livmoderhalsen, vilket kan orsaka en hel del blödningar.

Extra försiktighet bör göras under graviditet, för att undvika komplikationer som ibland kan vara dödlig. Många kvinnor har dött på grund av vaginal blödning under eller direkt efter förlossningen. Det är mycket viktigt att kunna känna skillnaden mellan normala slemproppen, blodig show, eller några andra allvarliga blodiga utsläpp under graviditeten.

Sammanfattning:
1. slemproppen är livmoderhalsen som bildas i cervikalkanalen att skydda livmodern från bakterier, är blodiga show blod färgade slem utsläpp av livmoderhalsen vid uppkomsten av arbetskraft.
2. slemproppen kan vara klart eller dimmigt och färgat med lite blod, blodiga show nästan alltid har blod i den.
3. slemproppen urladdning kan vanligen ske även under vaginala undersökning eller samlag, kommer blodiga show brukar ske i början och under förlossningen.