Skillnaden mellan Värmeslag och värmeslagVärmeslag Vs värmeslag

Särskilt under varma säsonger som sommaren, tillstånd såsom värmeslag och värmeslag är mycket vanliga syndarna. För utomhus resenärer och äventyrare lika, oavsett om det är en värmeslag eller värmeslag, åtminstone de borde veta hur man förhindrar sig från att ha sådana. Men främst är det viktigt att lära sig skillnaderna mellan de två.

Värmeslag är ofta prologen av en värmeslag. Det är den mildare tillstånd jämfört med den senare. När man blir alltför dehydratiserad alldeles särskilt när han eller hon bedriver en ansträngande aktivitet under värmen från solen, då det förväntas att denna person är sannolikt att drabbas av en värmeslag. Från termen själv, är värmeslag verkligen en person som utmattad eller utbränd efter kroppen har släppt för mycket svett, men fortfarande inte har tillräckligt med påfyllning i form av vätskor, för att kompensera för de vätskeförluster. De mest märkbara tecken eller symptom på villkoret är följande: att vara törstig, illamående, känsla huvudvärk eller en liten yrsel, svettas mycket, med vissa muskelkramper och kylning av huden.

Den första ingripande för någon som upplever hjärta utmattning är att söka ett visst skydd. Speciellt när exponeras under utslag värmen från solen, är det en omedelbar åtgärd för att överföra personen till en shadier plats; mycket bättre om det finns ett luftkonditionerat rum. När offret är på plats, är det idealiskt att höja sina fötter lite och tillämpa lite kallt komprimera till halsen eller armhålan regioner. Efteråt kan de stadigt ta några vätskor vid intervallet 15 minuter att fylla de förlorade vätska från kroppen. En halv kopp är precis tillräckligt.I fallet med en värmeslag, kan kroppen inte längre använda sin normala temperaturreglering kontroll eftersom det 'är redan avstängd. Svettning' t hjälp och spelar 't inträffa längre. Resultatet är som kroppen har förvandlats till en utbrott vulkan (överhettning). på grund av sådan person kan även ha kommatecken när de lämnas obehandlade.

Några av de vanligaste symtom för detta tillstånd är följande: feber (feber), har personen blivit irriterad, med hudrodnad, alltför förvirrad, och slutligen svimning. Offret kan även ha en snabb men svag andning och pulser som kan leda till kramper. Om dessa villkor yta, är det väsentlig att söka läkarhjälp omedelbart.

1. Värm utmattning inträffar oftast först innan en värmeslag
2. Värm utmattning är en mindre allvarligt fall jämfört med värmeslag